dimarts, 23 de març del 2010

QÜESTIÓ DE VOLUNTAT

La qualitat més important que ha d’ostentar un polític és la voluntat.

Voluntat de servir, voluntat de millorar, voluntat de complir amb els que l’han triat per governar i sobretot, voluntat d’escoltar-los.

Per experiència els dic que en la base de la voluntat és com els polítics fem efectives les demandes recollides pels nostres ciutadans.

Però de vegades manca voluntat, tot i que ens facin veure, o millor creure, que la voluntat d’aquest govern es tenir cinemes al casc urbà, la veritat és que a dia d’avui, el consistori no ha mogut fitxa per resoldre aquest fet insòlit.

Municipis de dimensions minúscules comparades amb Tarragona disposen d’una oferta comercial de cinema impulsada o recolzada pels seus ajuntaments.

No es tracta de lamentar-se del problema, es tracta de demanar que algú dels que mana ara mateix agafi un telèfon, es posi en contacte amb les distribuïdores, s’arribi a un pacte i es pugui tornar a tenir projecció, no demano un multicinemes de 8 sales al bell mig de la ciutat, demano que es projecti cinema.

A Tarragona tenim espais municipals que poden acollir cinema, n’estic segur que a l’ajuntament hi ha telèfons, perquè ningú té voluntat de fer les trucades pertinents i servir al ciutadà, jo em pregunto: perquè no hi ha aquesta voluntat?

Si em donessin ara mateix la potestat per fer aquesta gestió, els asseguro que en molt poc tindríem oferta de cinema al casc urbà.

Els asseguro que no cal tenir dilatada experiència en gestió municipal per solucionar aquest tema, només fa falta voluntat política i ganes de servir, i sobretot d’escoltar les demandes actuals dels ciutadans.