dimarts, 1 d’abril del 2008

Sobre el plenari d'ahir

Ahir dilluns vam tenir plenari, molt de tràmit en moltes coses però que, evidentment, jo no volia deixar passar, per preguntar determinats temes relacionats amb la venda d’aigua a Barcelona. Ara no entraré ni en les preguntes ni en el que és la meva posició davant d’aquest assumpte (doncs és prou coneguda), més aviat vull parlar de quines respostes es mereixen, la meva, o les meves intervencions en aquest tema.

Per un costat tenim les respostes del Sr. Alcalde Ballesteros a les meves preguntes: Res... Silenci, opacitat, és a dir por. Una por immensa davant un gran disbarat i sobre tot davant la poca autoritat que té aquest senyor Alcalde de Tarragona, per enfrontar-se als socialistes de Barcelona. Que trist, tanta comèdia durant anys i tanta demagògia Ballesteriana, de participació, diàleg ,transparència etc, res de res, tot mentides, la primera cosa important a parlar, la primera decisió realment compromesa de la seva gestió i ja heu vist com la gestiona!!.

L’altre és les respostes de la Sra. Floria, tretes del manual del “buen socialista del carrer Nicaragua”. Sempre el mateix, i repetir-ho moltes vegades fins que la gent s'ho cregui.

La principal és la de que la meva postura “és per netejar la consciència de CIU per el tema del transvasament de l’Ebre”. Miri Sra. Floria , en Joan Aregio Navarro, amb DNI 39... i sis números més, mai ha votat cap transvassament d’aigua de Tarragona a cap lloc (per si se li acut a algú pensar en la famosa venda d’aigua a Mallorca, allò era aigua de l’Ebre, no de Tarragona, i autoritzada per el govern de Madrid) i la Sra. Begoña Floria Eseberri, amb DNI (desconegut per a mi) si, doncs ha votat el transvassar i vendre aigua de Tarragona a Barcelona. Per tant senyora Floria, tant si parla amb boca pròpia com en boca del Sr. Ballesteros, vagi buscant arguments més sòlids.

4 comentaris:

Joan Miquel Carrillo ha dit...

Sr. Aregio,

Li he proposat un meme al meu bloc.

Rebi una cordial salutació.

Anònim ha dit...

El conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, ha explicat durant el ple del Parlament que el seu departament està estudiant portar aigua en tren .

gràcies per donar-nos tema per els foros, en aquest cas molt humorístic.

A Tarragona, per Sant Magí, van a buscar l'aigua, amb carros.
Una tradició i una festa molt arrelada a Tarragona.
És la Festa Major Petita. Entre el gran nombre d'actes
tradicionals i festius que se celebren durant aquests dies,
destaca l'Arribada de l'Aigua de Sant Magí, que és portada
des de les fonts de Sant Magí de la Bufaganya .


Si vol Sr. Baltasar ,ets podem deisar el carros

Un petit consell Sr. Conseller mes seriositat. AMB TREN.

apa noi

Anònim ha dit...

Como puede comprobar esta sufriendo su grupo y Ud. en particular la misma medicina que aplicaron durante su largo mandato la prepotencia y el abuso del poder

Anònim ha dit...

Això si que es fotre una patada als morros a aquest parell, em sap greu per lo bonica que es la Bego, però ja sep sap, és més ... que bonica.