divendres, 2 de novembre del 2007

MÉS TREBALLAR I MENYS CRITICAR

Les acusacions de la senyora Floria demostren que els arguments del PSC de Tarragona són de cada dia més pobres. Es una llàstima que aquest equip de govern dediqui el seu temps a fer elucubracions ridícules sobre el meu futur laboral, enlloc de preocupar-se dels problemes de la nostra ciutat que són molts i molt importants. Evidentment jo no penso entrar en el joc absurd i infantil d'aquesta senyora que perd els nervis amb una facilitat sorprenent.

El que volem a CiU és que la nostra ciutat tiri endavant i funcioni, per això es necessari que el seu govern municipal treballi i deixi de criticar. Que facin el favor de posar-se a treballar.

La façana marítima de Tarragona està aturada perquè així ho va voler el PSC. Reitero que el que CiU i la immensa majoria dels habitants de Tarragona volen saber és: QUIN PROJECTE de façana Marítima es començarà a construir l'any proper. Si estem parlant de l'avantprojecte presentat per la Generalitat aquest setembre o el projecte aprovat i consensuat amb l'anterior Ajuntament. El seu “jefe”, l'alcalde Ballesteros, durant la campanya, es va fer un fart de assegurar que amb 6 mesos en tindria prou per desencallar i consensuar la façana marítima. Doncs bé, ni està consensuada ni està desencallada.

Respecte al nivell de comunicació que hi ha ara amb les altres administracions, totes elles governades pels socialistes, la senyora Floria, ens dona la raó quan nosaltres critiquem el partidisme i el sectarisme d'aquest senyors, que només ajuden a les "seves administracions" quan els convé electoralment.

Reitero que és una llàstima que amb només quatre mesos de govern municipal els senyors I senyores del PSC perdin el temps fen declaracions que ni són veritat, i sobretot, no interessen als nostres ciutadans. Sembla que la senyora Floria té la meva persona com a prioritat política, mentre els projectes que ella lidera com és l'e-tram estan paralitzats. Bé, jo no penso fer com ella. Per mi la prioritat és Tarragona, no criticar.

4 comentaris:

El Capità Tarragona ha dit...

Completament d'acord amb tu joan.

El que haurien de fer és començar a treballar i deixar de criticar. no han fet més que política barata i de pati de llums.

Si el que volen fer és això, que vagin al diario de patricia...

Segueix així!

Anònim ha dit...

Felicitats pel post Joan. Segueix així. En tot cas les formes de la Sra. Floria la posen en evidència a ella i a tot el PSC.

Òscar B.

Anònim ha dit...

Jo començem a estar farts de que arribistes com la Floria vinguin rajar contra l'oposició, mentre el Ballesteros es tira el 80% del temps al carrer i no trepitja el despatx, el Tarrès en lloc de resoldre el POUM, es dedica a tirar endavant el seu bufet i s'el veu sovin pels jutjats fent "feina" inclús a Valls, el Pascas pensant en com farà la "feria d'abril" perque de la fusió de les federacions, fins i tot la escridasera de la Regidor diu que na-nay, del Cosano que no té ni idea de gestió i aixi se li "fuguen" 50 mil litros d'aigua, de la Lola que s'en vol anar al "puerto", de la Rosell que no para de viatjar a costa del contribuyent, del de los Rios que fins hi tot fa veneir el "Mercat bis" uy quins 4 anys ens esperen.

Anònim ha dit...

Avui m'he fotut un fart de riure, llegin a la Bego dien que "estudien" incorporar 50 ó 60 suggeriments als pressupostos de la ciutat, no més ??, si que han treballat poc el "negres" del psc, peruqñe aixó es com fem amb els nens quan arriben el "reis": nen demana aixó... que t´ho portaran, quina vergonya, manipular a la gent i enganyan als diaris perqué publiquin la noticia.