dimarts, 27 d’abril del 2010

LA CONTUNDÈNCIA QUAN INTERESSA

Només dir-los que estic astorat i alhora esperançat.

Astorat pel to contundent que ha utilitzat Ballesteros, ara en la seva faceta de membre del comité electoral de Montilla, per arremetre contra l’Artur Mas, remarco que la sorpresa és pel to, en quant a les paraules, aixó donaria per un altre article.

Però reprenc la línea del que els volia dir, el to utilitzat, la contundència demostrada fa que no entengui res. On està aquest caràcter i aquesta contundència quan ha de reclamar el que es just per Tarragona? On està aquest to i aquesta, em permetran l’expressió, “mala llet”, quan davant dels mateixos nassos perdem més i més pes específic?.

Aqui tornem al Ballesteros que serveix al seu partit abans que a la ciutat, al Alcalde de “partit” totalment submís i rendit a les directrius del carrer Nicaragua.

Entenc que aquest és el paper que li pertoca jugar al comitè electoral i probablement sigui la millor de les vies d’escapament davant la falta de projecte de ciutat, presentar-nos a un Ballesteros autonòmicament incansable que “segueix creient” a en Montilla.

Perqué és totalment cert, Ballesteros creu i “segueix creient” a en Montilla quan li promet i promet i res arriba, “segueix creient”

que el Tripartit no posa en perill la nostra capitalitat, “segueix creient” que la Generalitat no ha menystingut la nostra ciutat en les inversions previstes. Montilla “segueix creient”, i Ballesteros bada i se’l creu.

I ara vé la meva esperança, que és ni més ni menys que Ballesteros utilitzi aquest to en les “reunions de ministeris” que tan li agrada autopublicitar i que defensi aquesta ciutat com es mereix, perquè abrandar contra el rival és molt fàcil, però el veritable esperit de servei al conciutadà es demostra quan es defensa la pròpia ciutat davant dels teus caps, o com ells ens diuen, del “govern amic”.

Per recollir el premi i mostrar-se com a “home de partit” a en Ballesteros no li ha faltat temps, seria d’esperar que aquest esperit també impregnés la seva tasca d’alcalde que ens ha de defensar.

Joan Aregio