dijous, 4 de febrer del 2010

UNA GRAN MAJORIA SOCIAL PEL CANVI

Article publicat a Més Tarragona

Avui, la majoria de catalans estan descontents amb el govern del tripartit. La Generalitat no funciona, es mes, s’ha convertit en un focus de problemes per desenvolupar qualsevol activitat al nostre país.

Fa ja vuit anys, els catalans varen voler, legítimament, substituir vint-i-tres anys de Convergència, per una nova fórmula (la del tripartit), que a mes, va generar moltes expectatives.

Avui, i mes enllà d’ideologies, algú pot dir amb la mà al cor, que aquesta formula a estat un èxit?. Crec que no, Catalunya necessita avui un canvi, un canvi que evidentment el tripartit no pot oferir.

Cal dons que tots i totes els que pensen que cal un govern diferent, que cal una nova generació al front del país, que cal treure a Catalunya del desànim en que l’instal.lada el tripartit, que cal superar la crisi econòmica, cal que tots aquests sàpiguen que sols CIU i Artur Mas estan en disposició de canviar el rumb de la política catalana.

Però per fer tot això CIU reclama una gran majoria social, que il·lusionada amb el canvi, sigui capaç d’empènyer el país i el govern cap als seus objectius.

Avui Catalunya necessita un govern que sigui d’estricta obediència catalana, un govern fort amb les idees clares i que enterri definitivament els espectacles que en vuit anys ens han ofert Montilla Carod i Saura.

En les properes eleccions ens juguem massa coses, per no posar els interessos generals per damunt dels particulars.

Segurament cap partit polític ens satisfà en la seva totalitat, i CIU tampoc, però ara es hora de posar a la balança, pros i contras, programes i persones, i també experiències de govern viscudes amb CIU i amb el tripartit.

Es hora de donar un pas endavant, per tots nosaltres i per Catalunya, és hora de començar un altre cop, és hora d’il·lusionar-se de nou, és l’ hora de Mas.





Joan Aregio i Navarro

Membre de l’Executiu Nacional de CDC.