dijous, 10 de desembre del 2009

VIDEOVIGILÀNCIA. EL GOVERN RECTIFICA.

Una altra cosa que hem hagut de fer rectificar a l’alcalde Ballesteros d’una decisió mal presa en el seu moment.


Com recordeu, el Govern de CiU va iniciar els temes que tenen a veure amb la videovigilància de la Part Baixa de la ciutat, però el nou govern municipal i el seu alcalde ho van paralitzar, i a més, van dir que la videovigilància no servia absolutament per a res.


Com sabeu, la videovigilància serveix perquè determinades zones de la ciutat estiguin més protegides en l’àrea de la seguretat, mitjançant l´instal·lació de càmeres al carrer.

Bé doncs allò que era tant dolent fa dos anys, i que insisteixo, ells van paralitzar del tot, ara fa uns mesos van recapacitar per dir que estava millor i que segurament ho tornarien a tirar endavant a la Part Baixa.


Aprofitant això, vam presentar al passat plenari i hem aconseguit que s’aprovi una moció que demana que l’Ajuntament faci un estudi de tota la ciutat, que miri els llocs que són perceptibles de posar-hi càmeres de seguretat per a que la ciutat de Tarragona pugui tenir els seus espais, diríem més complexes o més conflictius des del seu punt de vista de la seguretat càmeres d’aquestes característiques.


No us penseu que això és la solució de tot, perquè no ho és. Les càmeres de seguretat són un complement a la feina que han de fer les policies especialment els Mossos d’Esquadra, que voldria recordar que encara no estan desplegats del tot a la nostra ciutat i la Policia Local a la que també li toca una part de feina, però la realitat és que bàsicament es destina els nostres bons professionals de la guàrdia urbana a cosir-nos a sancions de tránsit, quan honestament crec, haurien d’estar destinats a unes altres coses, però en tot cas, com us deia, hem fet rectificar a Ballesteros, tirarem endavant la videovigilància, serà gràcies a Convergència i Unió i n’estem molt satisfets.


Joan Aregio