divendres, 27 de febrer del 2009

DES DE CAMPCLAR

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr Aregio... llàstima del toc demagògic que fa de la situació i de l'actitud del govern municipal. Puc fer-li unes preguntes? només li faré tres que espero que em contesti amb total sinceritat:
1.- quin fou el moment clau en què Campclar va caure en picat després d'anys de recuperació?
2.- qui estava al capdavant d'ADIGSA en aquell moment?
3.- quines mesures socials es van dur a terme a Ponent que no fossin construccions d'equipaments pactats amb AVV massa properes a l'equip de govern?
4.- Perquè avui es proposa la construcció d'aquesta taula i no li van proposar a la Sra Expósito quan apartava del suport económic i institucional a qualsevol que s'apropes per fer propostes que no sortien dels tècnics municipals?
tot i la distancia s'ha de reconèixer que estan treballant millor que des de govern, es nota l'arribada de gent que hi entén en temàtica social al seu grup municipal.

Joan Aregio ha dit...

Benvolgut, Jordi, li respondré a les qüestions que vostè planteja:

1.- No sóc molt bo fixant dates, però jo diria que a Camp Clar, les coses van deixar d’anar millorant, mes o menys als anys 96, 97 o 98, i la raó potser cal buscar-la en la simultaneïtat de dos factors: moments no molt encertats d’Adigsa (i m’ha de permetre no estendre’m més) i una AAVV amb molt poca autoritat i cohesió.
Segur que altres factors, com el d’una delinqüència molt determinada, que busca a Camp Clar el seu refugi, també ha tingut el seu pes.

2.- No crec que sigui necessari parlar de persones. Estic segur que en un lloc tant difícil com es Adigsa, tothom a donat el millor d’un mateix en cada moment , fins i tot amb riscos personals importants.

3.- No crec que tota la política social de Tarragona, estigues basada en la construcció d’equipaments, el Pla de Dinamització de Ponent, és un exemple. Segurament en tindríem mes d’exemples, però jo no he tingut mai la responsabilitat directa d’aquets temes.

4.- Crec que són coses, i moments diferents, tot i així voldria dir-li, que just abans de l’atorgament de la Llei de Barris a Camp Clar, (i parlo de Camp Clar per les referències que fa vostè) vaig proposar i fer les primeres reunions per la creació d’un consorci que gestionés, amb la participació de totes les institucions publiques i privades del barri, tota la política social, tota la política de seguretat, la llei de Barris i fins i tot la política d’habitatge, tant important en el futur de Camp Clar. Fins i tot vaig oferir-me a presidir-lo, però les eleccions municipals van canviar-ho tot.

Acabo, jo no crec que sigui demagògic el que dic, que vol dir demagògic? Que no dic el que penso? Que busco l’aplaudiment fàcil? Qui em coneix sap que sempre he dit el que penso i que a Camp Clar he dedicat molt de la meva feina des de fa molts anys.

Jo soc el màxim responsables de CiU a Tarragona avui, no ahir, i espero que es jutgi la meva acció i el meu equip, des de aquesta perspectiva, crec que és el correcte.