dimecres, 3 de desembre del 2008

VIDEOBLOC

Avui us presento el segon videobloc que he fet com a President del Comitè Executiu Local de Convergència Democràtica de Catalunya a Tarragona.

Us parlo dels Pressupostos de l'Ajuntament de Tarragona aprovats per PSC-ERC el passat divendres 28 de novembre de 2008 i el perquè del vot negatiu del Grup Municipal de CiU.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Joan Aregio, seria possible publicar les a pagina resum dels, pressupostos,empeses i patronats inclosos?. Es posible un ODF a vostre blog?.

Quin haurà estat el % d'execucció del 2007 i com resulta la comparació dels 4 anys anunciats a l'anyn passat, com un "adelanto" a l'obre de la legislatura

Anònim ha dit...

Independent dels pressupostos, i com al paper aguanta el qui si posa, caldria també publicar i comentar l'execució del pressupost. Al igual que els del Estat, a vegades es dieuen xifres important, per deixar contents a la gent i despres l'execució es del 25 0 30% com pasa amb l'inversió a Catalunya del Estat, que al damunt de ser baixa nom``es s'executa un 60 ó 70% amb la qual cosa xcada cuatre anys, un resulta gratis, recordo la carretera a Montblanc pressupostada 5 ò 6 vegades mai acabade. A més caldria comparar els pressupostos amb lo pormès en programa electoral, no si val a enganyar i a la oposició toca denunciar i controlar. On es el l'augment de 550 mil euros a 1 milió promés per ajudar als nostres joves a pagar el pis per emancipar-se, on son el diners per afrontar 900 habitatges en 4 anys o sigui 225 pr any, en porten un i mig i de pisos ni un d'acabat.