divendres, 22 d’agost del 2008

BALLESTEROS, DONA LA CARA!

Sembla que algú, en Ballesteros especialment, i contra gran part del seu partit (Ballesteros està més sol que mai), no vol veure el desgavell que ha organitzat en el tema dels jocs del Mediterrani.

Avui per avui, pensar que això és salvable, en la seva configuració actual, em sembla de boigos. Molts polítics, i moltes persones també, no saben distingir entre responsabilitat i culpabilitat, i això és un concepte bàsic per anar per la vida, la responsabilitat és la que s’esdevé dels nostres actes o decisions, amb independència de la bona voluntat o no, i la culpabilitat és l’intenció de fer mal o malament a una persona o a una cosa.

Si voleu, són definicions una mica casolanes, però crec que prou clares per entendre, i ell també tindria que entendre-ho, que en Ballesteros és responsable de tot el que ha passat fins ara.

El que passa és que no només no esta disposat a reconiexe res, no només no sembla disposat a fer res, si no que a sobre, envia al Rigau de pantalla per a donar explicacions i proposar solucions del tipus canvi de cromos (que CIU i PP col·loquin un gerent a la candidatura!!??).

Davant una tàctica tant subtil, i una estratègia tant brillant, sols hem queda per dir: Ballesteros, agafa el toro per les banyes, fes alguna cosa i per damunt de tot, DONA LA CARA!!!!!!!!!!

11 comentaris:

Xavier ha dit...

Donar la cara per segons qui és molt difícil ja que no estan acostumats a fer front als problemes. Queda clar en aquest cas que l'alcalde té que donar explicacions i fer front al problema de la candidatura de Tarragona 2017 i no intentar excusar-se ni amagar-se darrera de ningú. Però favors rebuts és tornen amb favors.

Anònim ha dit...

Hola Joan, abans de tot felicitats per la teva feina d’oposició, responsabilitat i fermesa en aquest afer.

Suposo que ja coneixies d’abans al Sr. Rigau i no t’haurà sorprès la seva xuleria i prepotència. El Màrio i el Paco (Srs. Rigau i Luengo) són amics, però abans que amics són socis de negocis diversos que han realitzat al llarg de 10 anys utilitzant l’aparell de la UGT de Tarragona. Exemples tenim uns quants amb més o menys èxit: El Centre de desenvolupament territorial, la CTAC, la fundació Nàstic al Món (per cert la web la va fer Evolutt, tai i com consta a la seva pròpia web) la mateixa empresa que ha fet realment la de Tarragona 2017).

La candidatura als jocs ha estat el seu gran invent i per aconseguir els seus objectius personals van crear Tecnigenia. Aquesta empresa no és cap multinacional, ni té directius, ni oficina a Argèlia, ni contractes amb MI SWACO, tal i com volem vendre a la seva web, això si les seves oficines fins fa poc: espectaculars (de cutre).

A les oficines de la candidatura treballen només amics i ex.-teballadors de la UGT: Fe Teresa Gracia (Abans Secretaria d’organització UGT Tarragona), Carmen Cumplido (Responsable Immigració UGT i AMIC), Núria Olivè (filla del ex-delegat UGT de l’Alt Camp), etc.

Els que queden a UGT, excepte el Sr. Martin de Sande (Ex-CIU), saben perfectament que significa aquest duo, suposo que molta gent del PSC també...

No ens decepcioneu ara, no per un càrrec. Ara començo a creure que poden existir polítics amb un mínim d’ètica i compromís amb la seva ciutat. Ànim JOAN!

Anònim ha dit...

Joan... Hi ha moltes coses darrera de la relació Rigau-Luengo.... No ho deixeu...

Pensa que això va començar fa més de 10 anys. És una relació molt estreta i beneficiosa.... que va començar a Barcelona i va continuar amb la gestora de la UGT a Tarragona al 1998....

Joan Aregio ha dit...

Gracies Manel, no ho deixerem, ni ens vendrem per una gerència. I tens raó, jo crec que la mitad del que diu tecnigénia a la seva pàgina web, és "ful d'estambul"

Anònim ha dit...

ànims Joan Tarragona està amb tu, i ara no paris, que a aquests sociates els queden 3 telediaris. Canya al mono!!!!

Anònim ha dit...

Joan, em sembla que el tema que ens ocupa ja no és tant sols que s'aclareixin ens comptes i l'embolada del 2017. Crec que pot ser l'ocasió per a desemmascarar aquesta gent i se sàpiga la seva veritable "categoria". Sortir moltes vegades fotografiat als diaris pot arribar a distorsionar la imatge d'un personatge, cobrint-lo d'una pàtina de respectabilitat que potser no es mereixi. Ara és el moment. Ànims!

Albertus Magnus

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

He estat fora aquests dies de vacances a Alemanya, però veig que el tema de la candidatura Tarragona 2017 segueix sota sospita, i a més volien comprar el vostre silenci amb una gerència???.
Si volen comprar el vostre silenci es que veritablement tenen alguna cosa a amagar. Joan, heu fet diana, en Ballesteros està tocat i la seva transparència i honestedat ha quedat malmesa. No afluixeu!!!

Anònim ha dit...

http://www.nasticalmon.org/

que han fet en aquestS dos anys , i els calerS?

jo no he vist res de res

OSti! però si hi estan tots allà!! Rigau, luengo, mallol...!!!!

SI NOI
RIGAU COM SEMPRE PRESIDENT
, PERO LO QUE VULL SAVER ,QUE HAN FET AMB ELS CALERS.

Anònim ha dit...

Per cert Joan,

A la fundació de Madrid 2016 treballa menys gent que a les oficines de Tarragona 2017. El seu model d'ajudicació de treballs és seguir la "Ley de contratos de las administraciones públicas". És per això que a la seva web apareix "El perfil del contratante" on es fan públiques totes les convocatòries públiques per a l'adjudicació de treballs i contractes. Ho dic pel model de gestió que defensa el nostre Batlle, despreciant el sistema públic de gestió. És evident que amb Madrid 2016 no ha treballat "Tecnigenia"...

Anònim ha dit...

La dará usted como responsable ecónomico del ayuntamiento en el momento en que se encareció un proyecto de 3,9 a 27 millones de Euros.

Que pasa dirá como Sendra: "yo no sabía nada".

Esto era la buena gestión económica que vendía en campaña.

Usted que pide responsabilidades políticas, ¿tendrá dignidad y dimitirá por haber lapidado más de 23 millones de € injustificadamente apoyando un proyecto faraonico, sin sentido y mal proyectado?

Unknown ha dit...

La poda serveix per a créixer.

Cal esporgar, doncs, la candidatura Tgn 2017 per a què aquesta pugui fruitar exitosa i saborosament per a Tarragona.

Sense el regust agre que transmet actualment: legal, però allunyat de qualsevol ètica i moral.

Bona feina,