dijous, 4 de setembre del 2008

A qui no li tapi la vista... Que opini!

Perdoneu el retard, però entre les vacances i el tema del pàrking he anat una mica de corcoll, per tant, disculpes. He vist comentaris interessants a tot un seguit de coses, i alguns d’aquells que fan il·lusió com el del Quim Amorós, que es una excel·lent persona i un bon amic. També hi ha el comentari de “veu ciutadana” que aprofita el tema del 2017 per barrejar-ho amb el pàrking Jaume I.

No es tracta de respondre aquí al comentari, però si de fixar algunes posicions, molt genèriques, si voleu, al voltant del tema.

Crec que he demostrat absolutament, que fins el 2005 tothom i el Ballesteros el primer, aplaudien totalment el pàrking, el seu disseny i la seva ubicació.

Quan varen venir els problemes amb Sistemas Alen nosaltres vam exercir la nostra responsabilitat i vam continuar l’obra, altres no poden dir el mateix, i es van oblidar misteriosament de les seves paraules i el que és més greu, d’allò que van votar repetides vegades.

En quant els números, només he posat damunt la taula dades, del propi informe, i realitats, com que: ara som propietaris del 100% i abans no, que Alen ens deu 5 milions d’euros o que s’han de vendre places, o que es va fer més obra i alguna a compte de l’Ajuntament com és la plaça i el Centre Cívic, etc.

Per tant ningú ens pot acusar d’alguna altra cosa que de no estar d’acord amb les decisions que vam prendre en el seu moment, i això és legítim, i és possible fins i tot que moltes persones ens ho tinguessin en compte a les passades eleccions, també és legítim, però el que és segur, és que en aquest tema, tots els diners són al pàrking. Pot dir tothom el mateix en altres casos que també son actualitat a la nostra ciutat??

A qui la ràbia, el sectarisme, la impotència de tants pleits perduts amb l’Ajuntament o qualsevol altra cosa no li tapi la vista... que opini.

11 comentaris:

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Joan, gràcies per la referència que fas de mi al post.
Ja poden els socialistes crear les comissions de investigació que vulguin, es evident que el tema del pàrking no va sortir com s’esperava, i que el cúmul de circumstàncies va provocar un encariment molt sobredimensionat del preu inicial pressupostat. Però els socialistes i en Ballesteros coneixien en tot moment les gestions realitzades, i fins i tot li van donar suport durant 6 anys. Perquè callaven dons?.
He llegit atentament la vostra roda de premsa, i estic plenament d’acord en el que dieu.
Vinga Joan una abraçada.
Comissions de investigació totes les que vulguin, però que també les facin extensives al fortí de la reina, i a la candidatura de Tarragona 2017, perquè aquí si que estan sota sospita!!!

Anònim ha dit...

Els socialistes són especialistes en girar la truita, i fer que l’acusador sembli l’acusat i a l'inrevès. Tot això ho fan per tapar lo dels Jocs Mediterranis, no afluixeu....
Per mi que deuen rebre lliçons de màrqueting accelerades...

Xavier ha dit...

Quan el que mana no sap manar. Demostra que no està preparat per dirigir i gestionar una institució com l'Ajuntament. Ja poden intentar vendre fum i històries amb comissions, presentacions, power points i tot el marqueting que necessitin durant un temps, però el temps fica tot al seu lloc.
I no ens equivoquem el temps i la coherència dels fets ficarà tot i a tots al seu lloc.
Joan Aregio ánim i endavant.

Anònim ha dit...

torneu els diners i després en parlem...

Unknown ha dit...

Bones Joan
davant de les últimes accions d'Albert Rivera (c's) us proposo que el dia 11 de Setembre les nostres blogs pengem l'Estelada. En el fons són les nostres cases virtuals. Aquí us podeu baixar l'Estelada www.marroca.blogspot.com
Salut

Anònim ha dit...

lo tienen facil convocan a el administrador de la UTE , sacan las facturas y las cotejan.con luz y taquigrafos.
loq ue inadmisible el no dar cuentas de la presunta malversacion

Anònim ha dit...

Sr. Ex-candidato , no desinforme mas sobre el coste d ela plaza ya estaba incluido en la "irregular" concesion y sobre los 5.000.000 millones de penalizacion a Alem usted como abogado deberia saber que esa decision del Tribunal de Arbitraje no es firme , y ademas de donde van a abonar esa cantidad si estan en"quiebra" por cierto que ho eran solventes ya lo sabia la mesa que los contrato ,, por eos los avalaron con 2.000.000 ante la Caixa.
¿poor que no presentan las cuentas dse una vez con luz y taquigrafos es facil el Gerente de laUTE esta en un cargo de confianza llamenle
¿el SR. Nadal como cumplira el contrato verbal que "redacto" con menbrete Municipal a 12.000 Euros
nosotros tenemos cinco.
un cordial saludo

Xavier ha dit...

Lo que no entenc "veu ciutadana" i"anònim" que comenteu tant lo de "luz y taquígrafo" que en el món que jo conec quan existeix una irregularitat econòmica de diners públics i uns fets demostrats és denuncien judicialment, en cas contrari nomès són paraules i opinions . Respetuoses o no però opinions.

Anònim ha dit...

SR.Xavier , nosotros no somos anonimos somos una plataforma debidamente registrada nuestros datos personales los puede Ud. racabar en el registro que por cierto es publico.
sobre los dineros como usted dice es facil hay que dar cuentas y por cierto ya que dice que hay que prsentarlo en fiscalia ya tiene lo que desea que pasa que pa fiscalia les ignoraba , pero no me negara que los dineros se han disparado.
si lo desea se lo explico con documentos ,, ya vera como no opinara igual

Anònim ha dit...

Ustedes de veu ciutadana mucho criticar, mucho oponerse, mucho difamar, pero son los primeros en comprar plaza de parking. A eso se le llama ESPECULACIÓN y MERCADEO.

Anònim ha dit...

Que pasa que todo se ha denunciar , no es mas facil y logico que se pongan las cuentas, balances ect. a disposicion de la opinion publica , que al fin y al cabo el dinero es publico.
Tan seguros estan de que va ha suceder como hasta ahora que todo se archiva y casi nada se investiga
El fin de estos abusos esta cerca no lo olviden , la necesidad hara union ahora ahy desunion y estomagos agradecidos y algunos dependientes