dijous, 24 de juliol del 2008

ZAPATERO, EL PSOE I LA MEMÒRIA

Quan fa de les eleccions generals? Quatre mesos? Cinc? Be, en tot cas poc temps, i sembla que hagin passat segles. La victòria indiscutible de ZP va tenir regust de victòria quasi total, de passeig militar vaga!

Entre els progres-pijos, els nou rics per 400 euros, i els enganyats per la no crisi, en Zapatero va aparèixer com un nou superman de la política capaç de conjurar tots els mals amb la seva “criptonita” (o també dita talante).

Com s’aconsegueix que Espanya quedi al marge de la crisi econòmica mundial, no l’afecti la crisi de l’especulació immobiliària (per cert tota ella sota governs del PSOE), i no pateixi la puja del petroli?? Dons negant la seva existència!!! -Zapatero dixit- tan sols fa quatre mesos.

És molt fort que tant sols fa pocs mesos, el Sr. Zapatero i el Sr. Solbes (per cert, algú podria dir-me d’on ve el prestigi d’aquest senyor, si com a Ministre és un desastre) estiguessin enganyant a la gent, a les mateixes persones que ara no tenen feina o ho passen malament, o els embarguen el pis, o no poden pagar les factures, o no van de vacances etc.

I ara, ara que ja en guanyat, ara ens diuen que si, que la crisi és la pitjor dels darrers vint anys, que tot va malament, que l’estat te dèficit i que no saben com solucionar-ho.

Sols espero que dintre de quatre anys tinguem memòria, per reconèixer als que ens prenen el pel. Normalment, els del PSC-PSOE.

Ah! I el finançament de Catalunya? Be, gràcies, diu que ens donaran un sac de talante per pagar les factures.

7 comentaris:

Xavier ha dit...

Les bones paraules no solucionen una crisi, el no voler reconeixer una realitat i amagar-se no solucionen un problema. Actualment el partit socialista es troba en la situació que ells mateixos han creat. A més no han tingut que pendre cap decissió important ja que existia creixement econòmic i el mercat funcionava per inercia i en el moment que és troben una crisi i que tenen que actuar no ho fan no per res sino perque no saben més. És molt fàcil fer polítiques de donar diners (400, 2500..) aíxi tothom sabem guanyar-nos a tots i ser bona gent. Però ara que fem amb la gent que va a l'atur, els que no poden pagar els prèstecs, els que no arrivan a final de mes, les ERES o antigues supensions de pagaments que continuament esta fent aquest dies el sector empresarial, la quiebra total del sector immobiliari i la repercussió en totes les empreses auxiliars que depenen de ells, i així gran quantitat de problemes que el govern té que donar resposta. Però no ens tenim que preocupar, perque els socialistes no veuen cap problema, i con "talante" tirarem cap endavant. Espero que el "talante" ajudi a pagar la hipoteca de molta gent però ho dubto molt. Senyors socialites siguem serios que hi ha gent que actualment ja ho esta passant molt malament.

Anònim ha dit...

Ja sabem qui pagarà la crisis, els 18 mil milions que ens expolien i Extremadura amb un 24% de funcionaris, que cobren, hagi crisis o no n'hi hagi.

Que penseu fer els de CiU. Aplicareu les resolucions del darrers Congrès. O us arronsereu.

Anònim ha dit...

Joan... Hi ha moltes coses darrera de la relació Rigau-Luengo.... No ho deixeu...

Pensa que això va començar fa més de 10 anys. És una relació molt estreta i beneficiosa.... que va començar a Barcelona i va continuar amb la gestora de la UGT a Tarragona al 1998....

Unknown ha dit...

Felicitar-vos pel vostre posicionament davant de l'afer de Tarragona 2017. El projecte ha d'avançar amb força a partir de bases solides i transparents. I la gestió del tal Rigau, en la meva modesta opinió, és molt millorable.

Xavier ha dit...

Lo que no entenc és que en la premsa deia que "tots som una mica culpables" de la situació de crisi en la gestió de la candidatura de Tarragona 2017. Que significa?. Que quan es té un càrrec directiu podem tenir poder i responsabilitats per pendre la decisió de donar contractes de milers de euros a les empreses que volem i si podem ajudar a coneguts millor, i quan hi han problemes ja no tenim cap tipus de responsabilitat i el problema és de tots, ja que l'oposició vol fer mal a Tarragona. En la vida es tenen que asumir els fets d'una decisió equivocada i és tenen que asumir les responsabilitats i si les coses no s'han fet bé es tenen que fer els canvis que facin falta per endreçar-ho de nou.

Artur ha dit...

El votant d'aquest país es diferencia de l'anglosaxó i nord-americà en que l'eix de decisió és ideològic. Mai es posa a mirar quantitativament el que ha fet fins ara el govern o el que volen fer els candidats en el futur. Aquest "voler fer" inclou tota mena d'accions, inversions i idees. Tristament aquí les campanyes es centren en un parell d'slogans més o menys creatius.

Les darreres eleccions les va guanyar el POSE senzillament pels trets ideològics del PP. Ben patètic és que qui governa ho faci per l'estultícia del contrincant.

Anònim ha dit...

Joan, us demano que deixeu aquesta tonteria del rigau i companyia i us centreu en el finançament de catalunya i, especialment, de tarragona. no dubto que tornaràs a estar en primera línia en poc temps, i has d'aconseguir que el partir miri més les nostre terres, i n'adreci tots els recursos possibles de l'Estatut. Salut i força amb el tema del pàrking! Tant de bo tothom pogués pressumir tant de mans netes.