dimarts, 15 de juliol del 2008

SOBRE EL CAMP DEL NÀSTIC

Al voltant del tema del camp del Nàstic, han aparegut darrerament moltes informacions. Jo crec que el resum més evident del que està passant, es que per voler distanciar en el temps les obres, de l’equip de govern anterior (ja ho sabeu, per allò de que fins l’arribada de Ballesteros a Tarragona no s’havia fet mai res) s’els ha ficat damunt la crisi del totxo.

Recordeu també que durant un any han estat dient que cobririen totes les grades, que canviarien el projecte etc. Com si l’empresa tinguès pel mateix preu que se li va adjudicar l’obra, que fer tot allò que en el Ballesteros se li acudís. És possible que ara diguin que el retard, és perquè fins fa quatre dies no s’han requalificat els terrenys de l’actual camp que, com sabeu, és el pagament de les obres. (és una permuta).

Doncs és bo que sapigueu, que aquesta requalificació fa un any que tomba per urbanisme de la Generalitat, (es a dir, el Gobierno amigo del Sr. Ballesteros és una mica lent) i que el plec de clàusules tenia previst que si no existia requalificació, l’Ajuntament lògicament, pagaria amb diners. Per tant, hores d’ara, l’obra tindria que estar-se fent.

Tot el que no sigui això és pura incompetència.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A aquest govern local només li agrada fer fotos i les medalles pero treballar poc bueno son molt bons com agencia de col.locació xavier

Anònim ha dit...

Es que com vé la piiiiiii, (crisis) es posen a cobert.

Heu vist mai un socialista que treballi en empresa privada, heu vists mai un càrrec socialista que quan acabe del càrrec no sigui col·locat en empresa publica o organisme semblant??.

Un amic, em deia, els socialistes ( i en general les esquerres) mai diuen ni el que pensen ni el que farant, sempre diuen el que vol sentir la gent i fant el que volen.