dimecres, 9 de juliol del 2008

MALLOL I SIRUSA

Diuen que “favor con favor se paga”, doncs això sembla que ha succeït. Avui el rotatiu “La Vanguardia publica una noticia, amb el titular: “El alcalde de Tarragona, ficha a un ex edil de CIU”.

L’Alcalde de Tarragona hauria de tenir molt clar la dita clàssica “ Roma no paga (...que cada lector posi l’adjectiu més adequat)” i aquest és un efecte boomerang que tard o d’hora pot tornar-li. Sr. Ballesteros, si deu favors electorals no els pagui amb els diners dels TARRAGONINS, faci-ho amb els del partit Socialista!!!

L’Empresa SIRUSA, desenvolupa una tasca importantíssima per més d’un municipi del nostre territori. No és d’estranyar que els treballadors de SIRUSA estiguin enfadats per la incorporació d’Agustí Mallol.

Sr. Ballesteros, s’ha plantejat si aquesta persona té la titulació requerida per aquest lloc de treball i és la adequada per desenvolupar aquesta tasca? Podria explicar públicament quines han estat les raons que l’han portat a prendre aquesta decisió?

Sr. Ballesteros, perquè no s’ha seguit el procés de selecció corresponent, oferint així també la oportunitat a algú que ja sigui treballador de SIRUSA i conegui bé l’empresa?

El Sr. Ballesteros fa tot el que diu que no s’ha de fer. I tota aquesta transparència de la que presumeix??. De tota manera això de col·locar a la gent a treballar per pagar favors no és nou pel Sr. Ballesteros ni pel partit Socialista. Queda clar que realment existeix un interès per part del Sr. Ballesteros i del partit Socialista per tenir content al Sr. Mallol.

A més el càrrec és “responsable de actividades pedagógicas”. És que fins i tot amb el nom del càrrec que l’hi han donat sembla que se n’enriguin dels ciutadans de Tarragona. Sembla ser que és una plaça de nova creació i si continuen inflant les empreses municipals o les mancomunitats com SIRUSA, o mixtes, amb càrrecs per persones a les que es deuen favors, arribarà un moment que serà una situació insostenible.

Diu Agustí Mallol a La Vanguardia: “no hace falta que esté allí”. Sr. Ballesteros, pensa pagar un sou a una persona perquè no faci res o bé perquè segueixi treballant pel seu partit?. És absolutament vergonyós.

Sabíem que tard o d’hora arribaria aquest moment, però el que no teníem clar és que el Sr. Ballesteros es jugués tant aviat la confiança que els ciutadans de Tarragona l’hi han atorgat en les darreres eleccions municipals.
VISCA LA DEDOCRACIA I EL RÈGIM!!!

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Curiós i envejable! Jo també vull una feina d'aquestes, que em permeti arribar a final de mes sense gaires problemes.

Anònim ha dit...

Els socialistes sembla que tinguin Pressa per colocar i enchufar.proposo el nou esport en les olimpiades la dedocracia que segur que guanyan xavier

Anònim ha dit...

Es vergonyós que algú que no té més que el batxiller pretengui cobrar com a mínim 60.000 € i damunt sense treballar. Crec que hi ha gent sobradament profesional i preparada per ocupar un lloc així i és lamentable que els tarragonins llencem aquests diners per mantenir a un "personatge" així.

Anònim ha dit...

Considero tan vergonyos i mes, que oblideu que va ser regidor de medi ambient... A que jugueu?!.

Joan Aregio ha dit...

Benvolgut anònim,
Jugo a una cosa molt fàcil,
PRIMER: El Sr. Mallol, amb CIU sempre va tindre càrrecs d'elecció democràtica
SEGON: El Sr. Ballesteros i els socialistes col•loquen al Sr. Mallol "by de face"
TERCER: El més ridícul és que el Sr. Ballesteros ens hagi volgut enganyar amb lo de "responsable pedagògic" i ara com ja és habitual ha de rectificar.
QUART: Benvolgut anònim, jo em considero una persona responsable del que jo faig, no del que fan els altres, per tant pel que respecta al Sr. Mallol, jo tant sols soc responsable d'haver-lo apartat de les llistes de CIU. A partir d’aquí com diuen en castellà "que cada palo aguante su vela"

PD: Benvolgut anònim juguem-nos un sopar que abans que s’acabi l’any el sr. Mallol tindrà despatx a l’Ajuntament de Tarragona. Si acceptes la juguesca et prego que em contestis.

Anònim ha dit...

Aregio i et falta una cosa, els socialistes sempre van criticar i enriuren-sent del bufó mallol, inclús quan va poratr la semarreta del nàstic per la 5ª Avgda. de Nova York. A més que el malient quan es dedicava a captar vots pels barris. Crec que vas fer molt bé en carregart'el de la llista, potser una del les causes del seu "bot" cap on es pensava li pagarien el "gesto".

Anònim ha dit...

Sembla que la historia es repeteix, ja que un altre ex-edil, aquesta vegada de ICV, entra "a dit" dins de l'ajuntament...