dimecres, 2 de juliol del 2008

LA PÒLISSA DE CRÈDIT

Ara resulta que Ematsa, es a dir, l’Ajuntament de Tarragona ha de demanar un crèdit per pagar les obres que es van realitzar per portar aigua a Barcelona. En concret una pòlissa de crèdit de 2.5 milions d’euros perquè de moment la Generalitat no ha pagat ni un euro.
Això si, dins de pocs dies hem de pagar 3.9 milions d’euros de dividends als accionistes (els accionistes son Aigües de Barcelona i l’Ajuntament del Sr. Ballesteros) corresponents a l’any 2007. Qualsevol persona normal diria, “doncs paguem dels dividends, i quan cobrem de la Generalitat ja repartirem beneficis”.
Doncs no, els beneficis d’Aigües de Barcelona i de l’Ajuntament del Sr. Ballesteros, son sagrats, i mes val que demanem una pòlissa de crèdit a l’euribor +0’20 (bons tractes nois!!) que ells triguin uns mesos en cobrar beneficis. Aquest és el govern d’esquerres i progressista de l’Ajuntament de Tarragona, lo primer és lo primer, i els beneficis dels accionistes son sagrats!!!!!! Per cert, en aquesta festa capitalista, on és Esquerra Republicana???

6 comentaris:

Xavier ha dit...

Estic alucinant amb el repartiment de dividends permeten endeutar-se més encara a la ciutat i per rematar-ho a més de pagar la festa de l'aigua són uns cracks negociant pòlisses de crèdit, qualsevol sense la força d'un ajuntament pot negociar una polissa amb millors condicions. Vergonyòs.

Anònim ha dit...

Qui paga els costos i els interesos?.
Com es va negociar l'acord del travàs de l'aigua?.

No és EMATSA una societat anónima comercial?, el seu objectiu es fer guanys o perdues?.

Anònim ha dit...

Crec que es tindria que acordar inscriure a l'ACA a la llista de morosos i fer les demandes pertinetns fins a les ultimes consecuencies.

Tornarem a vèncer! ha dit...

Els d'ERC ja fa dies que estan desapareguts del mapa municipal. M'han dit que corre una enquesta "oficiosa" que diu que si ara hi haguéssin eleccions ERC sortiria de l'ajuntament... no se que opina vosté d'això Sr. Aregio.
Gràcies!

Joan Aregio ha dit...

La veritat és que no m'agradaria que ERC desapareixes del mapa. Crec que les forçes polítiques que no depenem de Madrid, tindriem que ser majoria a Tarragona i a Catalunya.

Tornarem a vèncer! ha dit...

Moltes gràcies per la seva resposta senyor Aregio.