dimarts, 8 d’abril del 2008

RESPOSTA AL SR. CARRILLO

Normalment Sr. Carrillo, un diàleg interessant, es fa en dues direccions o no es fa. I és evident, que parlar amb vostè és parlar amb una persona que sap el que diu, està informada, i és intel·ligent, cosa que no sovinteja. Però, be, ja n'hi ha prou de floretes i li comento alguna cosa de les que diu:

Com a mínim, hi ha un pou (el franquès) dins el P2 i un altre (el Soler Bas) quasi. Tot i així, en algun d’aquets casos, estem parlant de distàncies fora o dins dels àmbits, de menys de 300 o 400 metres. Crec que una ratlla administrativa no marca la realitat hídrica i, a més, totes aquestes dades són de fa mes d’un any. No crec que ara siguin millor. Per lògica, les reserves tenen que estar pitjor.

Li transcric directament un fragment del document que el President Montilla va donar ahir a l’Artur Mas, “la concessió del CAT de 3’856 m3/s disposa actualment i fora dels mesos d’estiu, d’un excedent màxim de 1’2 m3/s”. Crec que és una dada que pot ser-li d’utilitat.

Sobre el POUM, sols una reflexió, és a Barcelona on tenen problemes, no a Tarragona, i tot i així el govern del tripartit preveu a Catalunya 100 Àrees residencials estratègiques, amb un total de 90.157 habitatges. Ells (els del tripartit) que fa molt de temps que coneixen la situació de dèficit d’aigua de Catalunya, potser tindrien que replantejar aquest model de creixement. Tenint en compte que a la nostra zona, el Camp de Tarragona, d’aquestes zones sols n'hi han 14, la Catalunya que necessita aigua, encara en necessitarà mes, perquè li col·loquen 86 àrees d’aquestes!!!! Vaja, per posar-se a tremolar.

Ja ho sap, a la seva disposició.

6 comentaris:

Joan Miquel Carrillo ha dit...

Sr. Aregio,

Moltes gràcies pel seu comentari. Tampoc calia...

Anem al debat que és el que interessa:

1. Si vostè diu que hi ha un pou al sector P2, doncs que vol que li digui, si està en declaració de sobreexplotació doncs sembla clar que no es pot tocar. Així que li dóno la raó. Tot i això, no acabo d'entendre el POE que declara la sobreexplotació però permet que se n'extreguin 2,09 Hm3/any més. Aquí sí que em perdo.

2. La frase de la concessió del CAT no l'entenc. És que potser li sembla poc que sobri 1,2 m3/s... això són 37,8 Hm3 /any! A més si va a la web del CAT pot saber el cabal que porta cada dia. Ahir van ser 2,176 m3/s... o sigui que en van sobrar 1,68 m3/s!!!

3. Sobre les àrees residencials, doncs tota la raó, entra en allò que li comentava l'altre dia de la relació entre l'urbanisme i l'aigua, encara que hi ha més relació entre l'agricultura i l'aigua... però, home, la proporció 86 a 14 és la mateixa que entre la població d'una àrea i l'altra...

Doncs, com sempre, tot un plaer debatre amb vostè.

Unknown ha dit...

Penso que tots els partits que han governat o governen tenen certa responsabilitat... Ara bé trobo molt divertit el paper que estan fent ERC i ICV.

No fa pas massa el diari Público parlava de les terres de l'ebre com a "granero de votos" de ERC... podran dir el mateix després d'aquests trasvassament més o menys encobert...

Jo que no sóc de cap partit si més no ho trobo curiós...

Anònim ha dit...

Em dirigeixo a vostè com a cp de l'oposició a Tarragona, he llegit a la contraportada del Diari de Tarragona, un article referent a un creuer que ha fet l'Ajuntament de Tarragona a Pompeia ( i van?) el curiós es que l'esplica un tal Josep Albert i Conxita Lesmes (casats) com a reis del bambo, com pels blogs he llegit que el tal Albert era un ex-CiU passat als socialistes, cap del jubilats de Torreforta, que una vegada ja li va "tocar" anar a Pompeia i que es el cap dels Jubilats de Torreforta i cap del cridaners de la nit del Fortí, li prego faci averiguacions que com paga aquest senyor els viatjes, si han estat regalats per l'agencia, si ell portava el grup (més de 300) i perqué, faci-ho mirar, tinc entès que es un mercenari i que del que organitza sempre en treu suc i qui diu suc, diu postres, cafe copa i puro.

La casa de Pinel ha dit...

perdonenme pero hoy el señor aregio me ha demostrado grandres diferencias entre la antigua ciu y la nueva, es la primera vez que veo un lider de ciu en tarragona debatiendo y aclarando puntos de vistas, posturas, con un ciudadano de a pie, en este caso el carrillo.
como diria el capita, un tarracopunt para aregio.
que conste que de momento el debate lo gana carrillo.

Anònim ha dit...

Podries penjar la intervenció del tema de l'aigua del Ple del 28 d'abril??. Es que si no, no entenc l'enfado de la bego.

Unknown ha dit...

Pompeia mon amour. Llàstima que a l'estiu hi facitant de sol!