dissabte, 12 de gener del 2008

El partidisme de Sabaté

En unes declaracions per fer balanç del primer any del segon govern del tripartit bis, el delegat del govern a Tarragona Sr. Xavier Sabaté va enunciar de manera molt cofoia que ell i l'alcalde de la ciutat (que ara ja podem afirmar que és el seu escolà) faran un gran sprint davant dels consellers de la Generalitat que tenen a veure amb projectes de desenvolupament tecnològic i energia a fi de que part del projecte ITER no es quedi a 22@ de la ciutat comtal, i vingui a la nostra ciutat.

Recordem que al projecte ITER i va optar Vandellòs, donada la seva experiència com a municipi energètic però finalment va guanyar França. Com a compensació es va decidir atorgar un seguit de línies d'investigació a Espanya i en contra de tota lògica aquestes es van ubicar a la ciutat de Barcelona.

Jo em felicito que ara el delegat del Govern parli que és possible recuperar part d'aquests projectes. Però la realitat és tossuda, hem perdut un temps preciós ja que si anem a les hemeroteques veurem que nosaltres ja varem denunciar aquest espolí per part del primer govern tripartit, i la manca d'afectivitat i predisposició del Sr. Sabaté, que aleshores ja era el delegat del govern de Tarragona en treballar per fer realitat el que ara ens diu vindrà.

Em sap molt de greu de dir-ho però penso que aquest sobtat interès per recuperar per la nostra ciutat part d' aquest projectes, té molt a veure amb el canvi de govern i el canvi d'alcalde. Estem davant d'un cas flagrant de sectarisme polític.
El Sr. Sabaté no va moure un dit perquè el que ara diu que vindrà no vingués quan l'alcalde i el govern de Tarragona eren de CIU.

Aquesta manera de governar només pels interessos de partit, a la llarga produeixen efectes, tots ells nocius pel desenvolupament i futur de la ciutat, que ens pertany a tots.

Aquí tenim la prova de la mediocritat en la qual esta caient el nostre país.

8 comentaris:

mossèn ha dit...

tarragona is different !!! ... salut

feliu ha dit...

Amb l'unic que està interessat el Xavi, es en els parcs eolics, perqué serà? qui ho vulgui sapiguer que busqui en el Mundo el reportatge sobre els negocis del Xavi i cia.

sdas ha dit...

És molt trist això, que facin tot el possible per retrassar projectes en funció del color polític que hi hagi en aquell consistori. És la manera de fer dels socialistes, quan els hi convé. També vaig llegir en una entrevista que no es va voler mullar sobre el tema de la capitalitat de la futura vagueria.

Unknown ha dit...

S'ha parlat molt de l'anagrama municipal... però l'actual amb cinc barrer el trobo deplorable. Millor, res.

feliu ha dit...

Un suggeriment, quan facis les preguntes a l'Alcalde, envia còpia al Xavi, potser així et contestaran.

feliu ha dit...

Després del escrit del Xavi "contra la Iglesia" va el Pep Felix i diu que l'any Jubilar serà aprofitat per fer "marca" de Tarragona, vols dir que aquets saben el que es diuen o pijot saben el que fan?.

I perqué no, una conferencia de l'oposició de l'estat de la ciutat?.

Anònim ha dit...

típica actitud socialista. Si ho proposen els altres està malament, si ho proposen ells és la bomba... en fi, jo no sé en què pensen alguns per riure'ls les gràcies...

feliu ha dit...

Fixat si es cínic el tal Sabatè que ara surt dien que quan era petitet (i bonet) ja va cantar la Passió segon San Mateo i ara de grandet la cantara com a baix i a Monserrat. I aquets es el mateix que fa escrits "contra la Iglesia Catalìca" i despres canta als seus Sants i als seus Misteris.

Molt ben dit el teu escrit al Diari d'avui, a veura si fan quelcom per ells mateixos, collons ja sé perqué el Sabatè hi volia les oficines de la Generalitat, ES QUE NI EL BALLESTEROS NI LA ROSELL HAVIEN VIST MAI L'EDIFICI (segons diuen al Diari).