dijous, 3 de gener del 2008

BON ANY

Aquests dies no em parat de sentir als amics i coneguts desitjar-nos Bon Nadal i Bon Any. Un sentiment que crec és el més sincer d'unes festes que tots som conscients han perdut part de la seva ànima gràcies a un consumisme un pel desaforat. Però si al menys som sincers quan desitgem bon any als altres, ja val la pena tota la publicitat del mon. Jo tinc per costum ser sincer, tanmateix quan la sinceritat em juga alguna...per tant ja sabeu que no ho dic per dir.
Desitjo que el 2008 sigui interessant i apassionant per tothom. Tenim un any per davant intens, una agenda política carregada, però també tindrem concurs de castells a la Plaça de Braus de Tarragona. Una nova Plaça de Braus que posarà Tarragona al mapa dels grans esdeveniments culturals.
Bon any a tots i totes.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Igualment Joan, també et desitjo un bon any, i esperem veure aquesta meravillosa obra de la plaça de Braus, com tantes altres que heu fet o teniu en projecte. TOT PER TARRAGONA!!!!

Anònim ha dit...

Bon any Joan, et felicito, per alguns blogs ja parlen de que el teu és molt "canyero". Per cert, tinc una curiositat que m'agradaria que ens expliquis, Es pot saber definitivament que va passar amb la targeta de crèdit d'aquell noi?

Anònim ha dit...

És un punt de vista que no m'havia parat a pensar, però que tens raó, el fet que ja valgui la pena tot l'entorn d'aquestes dates per a ser sincers... També et desitjo un bon any i espero poder-te veure aviadet alcalde!

Joan Aregio ha dit...

Anónim, perdona que no contesti, el tema de la targeta de crèdit, però recorda alló de "sientate en la puerta de tu casa i verás pasar el etc etc etc". Gràcies, per la comprensió.