dimarts, 18 de desembre del 2007

Se li ha acabat el bròquil!

S'acaba l'any i l'ambient ja respira eleccions.

Eleccions i especulacions.

Perquè hi ha qui creu que especular és el mateix que pensar. Nosaltres pensem, no especulem, que les eleccions del març són fonamentals per decidir el nostre futur. Imagino que aquells que s'han despertat dues hores abans per anar a treballar durant tres mesos enlloc de votar, tenen ganes d'altres coses. Normal. Tampoc deuen tenir massa ganes d'anar votar aquells que no donen mai propina o no els agrada el conill o ambdues coses- o sigui que no són directament responsables del desgavell de l'economia.

Però si ens quedem a casa ens tornarem a trobar davant del fet imponderable de ésser governats per una colla que fa por. El fet que els senyor ZP hagi posat de número 1 a la senyora de Barroso (Miguel) ja es prou clarificador: no tenen a ningú més. Clar que poder millor la Chacón que el Clos, al menys ella queda més bé a l'Hola. Jo, que no especulo, i mai he dit ni ase sobre les llistes dels altres, he hagut de sentir a dir-les de tots colors sobre el que faré o deixaré de fer. Hi ha qui, des de la responsabilitat d'una càrrec públic, ha fet quinieles sobre la meva suposada carrera pel Senat. Doncs bé, jo sempre he tingut clar el que faria: la meva i única prioritat és Tarragona.

Jo a Madrid vaig només quan toca defensar els interessos de Tarragona (ara en Ballesteros també hi va gràcies a les pressions de CiU) o de visita gastronòmica-cultural. Ho sento per qui porta mesos dient xorrades.

Se li ha acabat el bròquil!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Joan, què en penses doncs de que a principis d'any es presenti un nou avantprojecte (ja definitiu) per la façana marítima i que el traçat ferroviari passi pel centre de la ciutat i no s'opti pel soterrament del traçat acutal, com heu defensat?

feliu ha dit...

En relació al que diu l'anònim, crec que cal una interpelació al regidor Sergi de los Rios, si també rebutja el protocol signat amb el Sr. Bargallo per la Mercè del 2006 i que si tant el PSC vol la participació ciutadana, perqué no es fa una colsulta popular contrastan els dos projectes, ventatges, inconvenients, costos, finançament, terminis etc. . Crec que en aquest tema no hi val les opcions partidistes, es una tema trascendental per a la ciutat i d'aquells que una vegada iniciats no tenen marxa enrera. En aquest tema la vostre particpació com a controladors del govern municipal i autonómic es fundamental. No ens defraudeu.

Joan Aregio ha dit...

Hola anònim, crec que tecnicament, no podem prejutjar encara res. Ara, sembla sospitós, que ara , en dos mesos tinguin un estudi tant complexe, fet amb tanta rapides. Després de les "putades" que els socialistes van fer en aquest tema,al pasat govern minicipal,"no me creo nada" Caldrà esperar.

La casa de Pinel ha dit...

la casa de pinel
hola señor aregio,tiene usted razon ahora llegan las elecciones y como ciudadanos que somos debemos hacer los deberes y votar por quien de verdad este dispuesto a hacer algo para y con el consenso del ciudadano, debemos votar señor aregio, es mas yo personalmente me lo impuesto, para mi sera una obligacion, ni por asomo me perdonaria que por no haber votado alguien legara al poder e hiciera sin consenso lo que le biniese en gana. alguno dira que son las generales i no son relebantes para tarragona, si lo son y mucho, muchas gracias y feliz navidad señor aregio

Unknown ha dit...

Bones festes i això... quan vagis a Madrid pensa en defensar els Països Catalans, per dir-ho amb aquest bell nom fusterià que aplega les terres de parla catalana.

mossèn ha dit...

Bones festes !!! ... salut

El Capità Tarragona ha dit...

Bones festes i feliç any nou!

Salutacions

Anònim ha dit...

Aquesta senyora de la que parles, té un nivell de cortesia digna de menció.

En dues ocasions he promès (junt amb l'altra regidora de CiU) el càrrec de regidor d'un ajuntament d'on ella ha estat regidora fins al juny.

Encara estem esperant ja no una felicitació, però sí almenys un "benvinguts" o "que us vagi bé"... no sé, una cortesia que altres regidors socialistes sí que ens han desitjat i que nosaltres també hem desitjat.

Però bé, aquestes coses passen quan una es pensa que està per sobre del bé i del mal.

Anònim ha dit...

El 2007 se cierra con la inflación en el 4,3% y una subida del paro del 5,27%
Según el indicador adelantado del IPC armonizado, los precios se disparan a su nivel más alto desde 1995 | La cifra total de desempleados es de 2.129.547, casi 107.000 más que en 2006

comenzamos bien el año 2008

rcm