dimarts, 13 de novembre del 2007

Feu-li un cop d'ull

Ja fa temps que tinc el link del bloc Tripartit-Watch al meu bloc, però us voldria animar a que li fessiu un cop d'ull. Tenen setit de l'humor i demostren que a la Galaxia catalana no tot està perdut, que unes forces rebels continuen planten cara a l'imperi dels bolaño i companyia, que encara hi ha qui creu que la llibertat és el millor que tenim i no es deixen manipular per un tripartit que sembla estar liderat per unDarth Vader amb ulleres.

2 comentaris:

Estat Major TWT ha dit...

Gràcies !

Anònim ha dit...

HOLA Joan,

Crec que hauríeu d'insistir públicament i denunciar el que el nou equip de govern està fent. En pocs mesos han col•locat no se quants càrrecs de confiança, les festes de santa tecla van ser una porqueria, que si ara al palau de congressos i ara no sé on, deien que retirarien el poum i ara tenen a tos els veïns a l'espera de que els diguin alguna cosa, van treure les zones blaves, i a banda de que encara estan blaves pugen l'impost de la brossa, diuen que no hi ha diners a l'ajuntament però es pugen el sou un 37%, ...

entenc que ser a l'oposició sigui diferent en el sentit que deu haver coses que exposeu en rodes de premsa que després no deuen ni aparèixer als diaris, però al menys això ho hauríeu de fer arribar a la militància de primera mà.

ànims, i no deixeu que aquesta gent se surti amb la seva.

Arcadi.