diumenge, 21 de juny del 2009

EL PSC TÉ UN FILÓ AMB L’ALCALDE BALLESTEROS

Ja fa dies es va anunciar, que l’ajuntament de Tarragona finançaria la remodelació i adaptació de la Chartreuse als nous usos.

Pel que avui diu la premsa, definitivament es signarà un acord perquè s’iniciïn les obres de l’escola oficial d’idiomes. Però en quines condicions!!! L’ajuntament de Tarragona finançarà les obres a la Generalitat, a diferència de la resta de capitals de província de Catalunya, que ja fa temps disposen d’una escola oficial d’idiomes, i sense tants entrebancs com està tenint la de Tarragona.

Finançant projectes a costa del tarragonins, qualsevol tira endavant projectes! Amb aquestes condicions ja podríem tenir feta l’EOI i fins i tot adequada la Tabacalera.

A Tarragona sempre se la perjudica, haurem de finançar projectes que no ens toquen i que correspondria a la Generalitat. Haurem de pagar el Banc d’Espanya, quan a la ciutat veïna, no tant sols li van cedir gratuïtament, sinó que a més a més els hi van donar diners.

Des de que a Catalunya governa el PSC, a Tarragona tothom la maltracta, amb Tarragona tothom s’atreveix i el pitjor de tot és que ningú ens defensa als tarragonins. El sr. Ballesteros no s’atreveix a dir res de res, no treballa per a la nostra ciutat, tant sols treballa per al seu partit. Això és una VERGONYA en majúscules.

1 comentari:

joan ha dit...

l'EOI, anunciada pel Sabaté fa ja unes 2 o 3 companyes electorals, al final ha estat, si tú (tarragona) ho paga, yo (el tripartit) em posaré la medalla. No a una medalla per ells, quan això pot suposar un deuta per 25 o 30 a anys a tipus d'interès de banca de rics. Volen que ho pagu la generalitat, de cop, ara i sense cárregas per a la ciutat, ja està bé que els altres tinguin les coses de franc i a Tarragona (SOLIDARIA COM NINGÚ) hagim de pagar. El Ballesteros no volia regalar l'aigua??, dons ara que en regalin l'EOI: