dimecres, 21 de maig del 2008

Uns quants aclariments

Voldria recomanar-vos la lectura d’un pamflet que surt a la xarxa, EL NOTARI, que segur ja coneixeu, i en concret, d’un article que parla de mi i de Sanitat, la veritat, és que jo no llegeixo quasi mai aquest producte de la factoria Floria, però un amic va dir-me: llegeix el de Sanitat.

Innocentment, he intentat deixar un comentari en aquest blog, fins que he sabut, que no admet comentaris (visca la democràcia i la participació!!!) i he pensat que per demostrar les seves mentides tenia que dir alguna cosa encara que fos en el meu blog així que us deixo el comentari tal com l’havia preparat.

Solament uns quans aclariments, perquè es pot discrepar però no mentir tan descaradament com ho fa el senyor o senyora que escriu aquest blog:

Primer:
L’Hospital del Vendrell és de Sta. Tecla i les obres varen iniciar-se amb governs de CIU a la Generalitat i a l’Ajuntament del Vendrell, per cert, la Generalitat encara no ha posat ni un euro.

Segon: La residència i el CAP de Llevant també de Sta. Tecla, es van construir en terrenys cedits per l’Ajuntament de CIU a Tarragona i la primera pedra va posar-la l’alcalde Nadal.

Tercer: El Cap de Jaume I de Tarragona va fer-se en un edifici del Servei Municipal de l’habitatge de Tarragona i en el moment de la cessió jo n’era el president i conseller responsable. Les obres també varen començar en aquell temps.

Quart:
El socio-sanitari Francoli, es va iniciar per governs de CIU, tant de l’Ajuntament com de la Generalitat.

Per acabar, només un apunt sobre la qüestió i és que per fer una feina tant bruta com aquesta (la d’aquest blog), el Sr. Ballesteros la podria fer directament ell mateix, ja que no cal amagar-se darrera anònims a sou del règim.

4 comentaris:

Joan Güell i Serra ha dit...

Hola Joan,

Sóc mig vendrellenc i recordo l'esforç d'en Benet per fer l'hospital, aquí tadjunto un link amb una notícia publicada llavors.

http://hemeroteca.lafura.cat/pdf-split/872/fura-872-pg-029.pdf

La Floria per ser periodista ho fa prou malament això.

Oriol ha dit...

Ja que des del bloc del Notari no es permet deixar cap comentari, m’agradaria poder dir també la meva pel que fa al darrer escrit del Notari. No té desperdici.

Notari, comença a quedar cada cop més clar que la gent no és imbècil ni estúpida, com molts de vosaltres us penseu que ho som. Ni tu, ni el PSC/PSOE ni ICV, ni ERC us podeu declarar antitransvassistes perquè el que esteu duent a terme és un transvasament. Que jo sàpiga, les úniques diferències amb el que CiU va plantejar en el seu moment, i que tant anomenes per a justificar-te, dit pel conseller Baltasar són que el recorregut no és el mateix i que té un període temporal.
Fixeu-vos si no sabeu com justificar-vos, que arribeu a dir tonteries tan grans com aquestes.

Després parles de que nosaltres volíem prendre aigua del riu Ebre per emportar-nos-la a milers de km de distància. Que passa, que com que Barcelona està més a prop, és una altre excusa per poder agafar aigua o que? Patètic.

Els que ignoreu que això és un transvasament i no sabeu com assumir les conseqüències d’haver estat fa 3 anys portant les pancartes antitransvasament i ara voler materialitzar-lo sou el PSOE. No suporteu que la gent pugui parlar malament de vosaltres, i menys encara la premsa, ja us encarregueu de tenir-los ben subvencionats per a que parlin del que han de parlar,o sinó , ja teniu gent disposada a amenaçar periodistes, o tampoc és així?

Deixa de dir més tonteries de les que ja dius, ja que a sobre de que et fan perdre la poca credibilitat que tens, la gent poc a poc també se n’adona de lo venuts que sou, de lo partidistes que sou i que defenseu els interessos dels catalans quan us convé, que és el mateix que dir que els defenseu quan el PSOE us deixa.

PSC/PSOE esteu fent un transvasament, i no sabeu ni com justificar-vos, és vergonyós.

Unknown ha dit...

És absolutament vergonyós com els socialistes poden fer tantíssima demagògia.
El que està clar és que el que dominen bé és aprofitar les fotos a la premsa i tallar cintes d' inauguració.
Joan crec que nosaltres, no en sabem prou de promocionar el que és nostre, el que s' ha fet des dels governs de CiU.
Mal que et pesi, hauries de poder contestar més sovint la tirallonga de mentides que expliquen i que els deixa tant amples. Encara que no vulguis anar a remolc del NOTARI, crec que has fet bé sortitnt al pas amb el comentari que no fa més que aclarir el que molta gent ignora. Recordes aquella dita castellana que diu "Quien calla otorga" ? . Doncs potser és hora de no callar tant.

Unknown ha dit...

No he llegit això del Notari, però personalment m'he trobat algun cop (blog de Lluís Aragonès)en això de que no s'admeten comentaris... o sigui: si que s'admeten però després no són penjats.

Valoro força els blogs de les persones que us dediqueu a l'ofici de la política que sou prou oberts per acceptar comentaris. Aquestà és la gràcia d'aixcò que li diuen democràcia participativa: la comunicació d'anada i tornada.

Penso que sempre i quant no s'insulti ni s'entri en temes personals de la vida privada de cadascú els comentaris han de ser benvinguts. És la gràcia de la xarxa 2.0, dels blogs... O almenys ho veig així. Sempre des d'un respecte i debatent el que convingui, demanant la lluna si cal: però com a persones.