dimecres, 28 de maig del 2008

Un primer balanç

Aquest mati, llegint la premsa, he pogut veure com han començant a fer-se anàlisis del primer any de l’equip de govern. Un any passa ràpid, però dona per molt si es treballa, i es tenen les idees clares. Fa ja molt temps que vaig escriure en el blog, que en Ballesteros se li acabava el cuponet, de viure de bones paraules, i de donar totes les culpes de tot a els governs de CiU. Es evident que quan un no fa res i no pren cap decisió, no molesta a ningú i, per tant, pot mantenir un aire de no haver trencat mai cap plat.

Aquest és en Ballesteros, el de les poques o cap decisió, el que està acabant de col·locar als seus amics a l’Ajuntament tots per damunt dels 60.000 euros per any, i sempre té un somriure a la cara (ELL I ELS SEUS AMICS COL·LOCATS, ES CLAR!!!!!!), el que fa tot el que li manen des de Barcelona, el que no afronta cap problema real mentre anomena un SENAT, pel seu assessorament personal, el que ens torna a vendre pel·lícules mitjançant els diaris, creant una realitat virtual, de la que els socialistes en saben un munt, be, això i tantes coses més, que ho deixaré per quan fem el balanç d’aquests 12 mesos de govern.

Tal com us deia en el darrer post, les nostres mocions del darrer plenari, la de les obres al Serrallo, o la de l’autobús nocturn, varen ser rebutjades, pel “rodillo PSOE-ERC” que governa l’Ajuntament de Tarragona i, per tant, els joves que viuen més enllà de la platja de l'arrabassada no podran sortir amb bus les nits de dissabte. No passa res, els mitjans de comunicació quasi ni en parlen, no és prou important, és mes important que el Serrat formi part del Senat Tarragoní que les coses que afecten els nostres ciutadans s’arreglin. Molts cops la política és frustrant. Però be, també molts cops la vida és frustrant, i l‘important és fer sempre allò que creus i de la manera que creus que s’ha de fer.

Potser no tothom està preparat per veure la política i entendre la política com una feina de servei als altres i prefereixen l’espectacle, jo no hi puc fer res, en tot cas diuen que la política també és pedagogía, doncs som-hi , i que rés ni ningú ens faci perdre el veritable sentit de les coses,.......i de la política.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Es curiosa aquesta costum de la gent de dretes d'anomenar PSOE al PSC, ho feu tant els del PP com el de CDC. Curiosa coincidencia

Tony

Joan Aregio ha dit...

Benvolgut Tony, m’agradaria, si pots, que m’informis de quan, el PSC ha votat, diferent que el PSOE,( a Madrid , clar, que com es veu en el tema de l’aigua, és on manen.)
Si pots posar-me més d’un exemple, t’ho agrairé. Sobre lo de dretes i esquerres, crec que és una deducció molt simple la teva, i quan vulguis en parlem tranquil·lament prenent una cervesa, i veuràs que les apariències enganyen, fins i tot les de els que porten un carnet progressista a la butxaca, però viuen com segurament no ho fem ni tu ni jo.
Per cert, crec que el meu comentari, te coses potser més interessants que les que tu esmentes. No crec que la terminologia psc.psoe importi molt, (ja saps que molta gent encara vota a Felipe González i “a los de la rosa” encara que parlem d’eleccions municipals).
Adéu i quan vulguis la cervesa!!

Xavier ha dit...

Hem comença a agradar la teva manera de dir les coses tal com son. Les veritats de les polítiques és tenen que dir. Si actualment l'Ajuntament és un club d'amics i cada nou que entra millor pagat que l'altre és té que dir. Tenim dintre del nostre partit un estil concret de fer politica més senyoral i més reial, no tenim que vendre fum ni enganyar a la gent i tampoc tenim que permetre la inactivitat actual degut a la falta de professionalitat dels que actualment dirigeixen l'Ajuntament. No són polítics que volen servir al ciutadà és tot lo contrari entran en política per servir-se del ciutadà.
Per cert ni cas al Tony, deu ser del club que fins i tot lo reial ho neguen.

YOGIBEAR ha dit...

Xavier segurament estarà pensant en la "profesionalitat" dels senyors Font, Mallol, ...
Sou tots iguals.

Joan Aregio ha dit...

Home!Yogibear, parlar de Mallol, no sembla el més indicat, jo li vaig donar "el pase" i en Ballesteros li dona abraçades per les cantonades. (i crec que fins i tot li dona feina)

Anònim ha dit...

Penso tens molta (massa) raò, pero sembla que al tarragoni adormit, li calen exemples, dades concretes, de les coses parades (façana, EOI) del imcompliments (bus escolar, doblar l'ajut al joves), de les alegaliats, contratcar a dit a gent amb un sou molt per damunt de qualsevol funcionari i sense haver demostrat la necessitat o valua, (gerent SSMM, Coordinador Llei Barris), donar explicación de l'us de bens municipals (llum per la JSC, el quadre robat, una funcionaria a repartir cromos del PSC), despeses excessives (viatjes, convidats elecció de la gent, cas -J. Albert.) us de tarjes de crédit a càrrecs de confiança, decisions i contradecisions sobre l'aigua, etc.

Anònim ha dit...

Sense ganes d'ofendre a dingú, crec que a aquest equip de govern li passa com al equip de l’estat espanyol, si l’oposició està com està .... ells continuen dormint! Es a dir la culpa no es de l’oposició però no ajuda gens a millorar la situació!
Penso que a molts llocs de Tarragona no es fan les coses malament senzillament no es fa res!
Algú a preguntat a l’Ajuntament per que no podem utilitzar la majoria de contenidor de reciclatge, especialment els de la fracció orgànica? Per què no s’ha començat res de res del projecte de la llei de barris de la Part Alta? (recordo que hi havia un pressupost de més de 12 milions d’euros) Per què s’atura el projecte de la llei de barris de Sant Salvador?
Senyors de l’oposició, foteu canya!
Ells no fan res i vosaltres deixeu que es dormin!
Sembla que l’únic important sigui l’aigua de Barcelona, el POUM i el camp del Nàstic!

Salut

Anònim ha dit...

els ciutadans i perdoneu la expressio som "tontos" ens deixen seduir per noticions a la premsa la tipica foto de familia politica "estem tots units" pero veritablement no ho veiem. crec i que consti que no soc politic, que als politics els hi preocupa molt mes com quedar a la foto,que dira la oposicio, o si fem aixo algu ens pot denunciar, que veritablement arreglar els problemes.

Xavier ha dit...

Respecte al article que surt en el Indicador Econòmic del mes de juny ; primer totalment d'acord amb el estat de les carreteres, l'autopista vergonyos en obras i a més és pagant com si puguessis circular amb normalitat. Respecte al turisme, no nomès és té que potenciar el turisme de sol i platja, hi han molts més atractius turístics dintre de les nostres comarques que podem potenciar tal com tú dius. El turista cada vegada més demana més activitats de lleure i tenim que aprofitar la sort de disposar d'un territori que pot satisfer totes aquestes necessitats de servei i a la vegada donar riquessa tant econòmica com cultural a es nostres comarques.