divendres, 16 de maig del 2008

BALLESTEROS I L'AIGUA

La veritat és que l’episodi de l’aigua que hem viscut a Tarragona , la sequera, els vaixells, els trens, les dessaladores, minitrasvassament si, minitrasvassament no, etc etc, ha estat un magnífic exemple de allò que diuen “ que la realitat, supera la ficció”. Estic segur que tots els lectors tindran hores d’ara, una percepció personal del que ha passat, i segur que una opinió, sobre el que s’ha fet bé i el que s’ha fet malament. No crec ser molt aventurat, si penso que la majoria tenim una sensació de desconcert, perplexitat, i fins i tot presa de pel, sobre la gestió d’aquest tema. Cal una reflexió, com a ciutadans, de com un govern, amb noms i cognoms, tripartit presidit per el Sr. Montilla, es capaç de tal disbarat, tal imprevisió i sobre tot d’intentar enganyar-nos fins i tot amb el llenguatge.

L’últim episodi, el de “ ja es pot regar i omplir piscines”, ha portat ha aquesta mala obra, com si de teatre es tractes, a un final de riure per no plorar. Amb dos dies de pluja hem passat de no tenir aigua a omplir piscines??. Quin disbarat, quina vergonya, quines corredisses per rectificar, i aquí, nosaltres, els espectadors de Tarragona, quina oportunitat per veure treure pit al nostre Alcalde defensant la nostra aigua, intentant fer-nos oblidar, el trist paper de comparsa que ha fet fins ara. Doncs no, jo no vull ni oblidar-ho ni deixar que s’oblidi que tenim un Alcalde, el Sr. Ballesteros, incapaç de defensar els interessos de Tarragona, per davant dels interessos del seu partit que li fan tragar amb tot el que volen des de Barcelona: l’aigua, la façana marítima, la Comissaria dels Mossos d’Esquadra, carregar-se la zona verda de la presó, el pavelló del Sant Jordi, i tantes i tantes coses, que fan pensar que més que un Alcalde, tenim el Delegat de la Generalitat a la Plaça de la Font.

Això si, m’oblidava, hem tret els ànecs de la Plaça Imperial, perquè no tenim aigua per netejar l’estany, la nostra l’enviem tota a Barcelona i potser la fan servir per netejar els micos del Zoo. Caldrà comprovar-ho. Per cert, el Conseller Baltasar hores d’ara, encara no ha dimitit, ni l’han cessat.

6 comentaris:

Xavier ha dit...

Felicitats per la capcitat expresiva de les seves paraules amb la ironia i agudesa amb la que descriu una situació inaceptable plena de desproposits, tenim que començar a defensar el nostre territori, ja que els actuals mandataris no ho fan.

Xavier ha dit...

Estic totalment d'acord amb les consideracions realitzades en aquest escrit, ja és moment de defensar el territori.

Xavier ha dit...

Estic totalment d'acord amb les consideracions realitzades en aquest escrit, ja és moment de defensar el territori.

Joan Aregio ha dit...

Benvolgut Xavier, les coses canvien cada dia, i molt ràpid, ara resulta que abans de tenir permís de Madrid ja enviàvem aigua de l’Ebre a Barcelona. Llegeix la Vanguardia d’avui i encara quedaràs més perplex, per tot aquest disbarat.

Anònim ha dit...

S.O.S

si la canonada val 180 milions d'euros, si no hem fallen els càlculs això surt a 3 milions d'euros el kilometre de canonada ( el metre surt pel mòdic preu de 30.000¿. Si us plau, que algu m'expliqui com pot ser que una obra d'aquest tipus per abastir barcelona durant 10 mesos sigui tan cara.

30.000 EUROS el metro

O SIGUI 5 KILOS PER METRE

Que el Baltasar es de lletres o ruc.

apa noi

PD

segon la Vanguardia un altre vegada
es tornen a enganyar

Joan Aregio ha dit...

Apa noi, tens tota la raó, potser cal començar a pensar que l'explicació de tot, està en qui compra l'aigua a Barcelona, qui la ven a Tarragona, i qui construeix el tubo, potser aquesta empresa es diu Aigues de Barcelona???