divendres, 23 de maig del 2008

Aquesta Setmana

Aquesta setmana han passat dues coses divertides, curioses, de les que diuen molt de la manera de fer dels socialistes, el tipus de personalitat que tenen, i el nivell d’arguments que utilitzant. Son dos detalls, si voleu, però crec que val la pena explicar-ho.

Hem presentat per el proper plenari una moció on demanem, que ja que s’ha posat en marxa un servei de bus nocturn, aquest servei tindria que arribar a tota la ciutat. Sembla lògic que quan un Ajuntament posa en marxa un servei, ho faci per a tots els ciutadans per igual, doncs tots paguem impostos. O es que a Cala Romana, la Mora, Ferran o a La Floresta no paguen impostos???? I un altre aspecte, si es posa en marxa aquest servei, sols te que ser per els dies de festa o també per els dies feiners??

Doncs això, ho respon el Sr. Carles Castillo, (amb la seva habitual, capacitat dialèctica /intel·lectual) ) sense cap argument i dient que la nostra es una oposició de opereta, del que desprenc que aquesta proposta també és d'opereta.

Jo no sé si per la joventut, o per la necessitat d'agradar al líder (recordeu que el pobre no anava ni a les llistes, i que el va salvar la campana) no sap fer res més que anar de prepotent per la vida, donant lliçons de modals a tothom que l’escolta, i no acceptant cap critica, perquè ell, te la raó absoluta. Primera conclusió, no pots criticar, o el que és pitjor encara, proposar res encara que sigui, normalet, per dir-ho suaument, sense que el règim, com en l’època de Franco t’envií a regar, per dir-ho igualment, suaument.

Segon “sucedido” que diuen a Madrid, el grup de CIU mitjançant la Consellera, M. Victòria Forns, ha mostrat la seva preocupació per la marxa del servei de l’habitatge, especialment per dues coses, una: s’estan carregant el pla de lloguer jove, i dos: van prometre fer 900 pisos en 4 anys, i en el primer només n’han començat 8.

Bé, com veieu, no diem cap disbarat, també això és normalet, una barreja de crítica i recordatori. Doncs aquí també la resposta és d’aquelles que fan època. La Sra Pelegrin (Ah! Per si no ho sabeu és la regidora responsable del tema) diu a la radio que si no poden fer-se els pisos és perquè l’Ajuntament de CIU es va vendre els terrenys. Jo això no li discutiré, entre altres coses perquè aquest no és el problema. El que jo li preguntaria a la Sra Pelegrin, és perquè sabent això persones com el Sr. Ballesteros, el Sr. Pau Perez, etc. van prometre a la campanya electoral, una cosa que no podien fer.

Perquè li recordo que ells estaven a l’Ajuntament aquests quatre anys, eran regidors, i haig de suposar que en el Consell d’Administració del Servei de l’Habitatge s’assabentaven d’alguna cosa, o potser en els plenaris també s’assabentaven, o és que no han fotut res durant 4 anys?? Jo crec que informats ho estaven i senzillament varen fer una proposta electoral saben que no la farien ni la podien fer. Per tant, segona conclusió, tot, fins i tot els seus errors, son culpa de CIU.

Visca el talante, i a disfrutar!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Barcelona
Acusen l'ACA de compra vots a favor del transvasament d'aigua de l'Ebre a Barcelona
Actualitzat a les 13:26 h 25/05/2008
Principio del formulario
Final del formulario
Acusen l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) de comprometre's a desbloquejar la construcció d'urbanitzacions a Tarragona a canvi del vot favorable a l'enviament d'aigua de l'Ebre a Barcelona. Alguns alcaldes han reconegut a Catalunya Ràdio que el president del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) es va comprometre a canviar informes desfavorables sobre plans municipals si s'allargava el minitransvasament.

La set de Catalunya

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Joan, els socialistes son els mes sectaris que et puguis trobar. Ho han sigut, ho son i ho seguiran sent, perquè la seva manera de fer, es dir i fer allò que ells volen, sense tenir en conta rés dels demés, i perpetuar-se al poder, dominant tots els mitjans de comunicació, per no donar ni bola a l’oposició.
Tot el que fan es fum, moltes promeses que mai es compleixen i molt de rebombori en coses intranscendents que a la seva boca semblen coses immenses.
I evidentment no es pot fer oposició, perquè qualsevol critica que es faci es contesta de manera despietada, i fent creure que els dolents son els altres.
No recorden que quant ells eren a l’oposició feien critica molt dura i que inclòs es posaven en la honorabilitat de les persones.
Enfì Joan, des de el grup municipal de CIU heu de perseverar per demostrar que el projecte socialista es simplement fum, i que en un any no només no han fet res sinó que s’han carregat tots els projectes projectats per l’anterior govern de CIU.
Espero pel bé de Tarragona, que el seu pas per l’Ajuntament sigui bastant efímer, i recuperem l’alcaldia ben aviat pel bé de tots els tarragonins.

Anònim ha dit...

segon 3/24 noticies, els dels ACA compren vot s a csmvi de permisos als Ajuntaments
si la fiscalia no actua, que farem.

Anònim ha dit...

Sr. Aregio, no sé com su foten, però la gent "passa". Han instaurat una mena de régim d'aquell "el que se mueve no sale en la foto" i el 5è. poder, paran la mà i callant i al damunt no informan.

Un tema greu es la (no)aplicació de les Millores de la LLei de Barris, del de Camp Clar, nomès fet un 15% (amb 13 sous) i em 21/2 anys haurà prescrit l'ajut i el de la Part Alta ha passat 11 mesos i no s'ha fet res, bé s'ha contractat (a dit) un jovenet que sembla que cobra el qu'els altres dos despatxats.
Per cert, sabeu d'on ha sortit i com l'aigua dels vaixells i quans pus s'han tancat per perill de salitnizació?.

Xavier ha dit...

No se com és que el ciutadà no es queixa en aquest moment en que no avançem ni existeixen projectes viables de futur. Només paraules i fum i cap fet ni ara ni és preveu. Sembla que tothom estigui d'acord de aquesta pausa de projectes tant el ciutadà com els mitjans de comunicació.Existeix una crisi econòmica que redueix l'estalvi de les families, que redueix el consum de les mateixes augmentan a la seva vegada el atur, per tant la crisi economica porta a una crisi laboral profunda i sembla que ens estigui bé a tots. I no parlo nomès a nivell de Catalunya sino que a nivell local és lo mateix.

Anònim ha dit...

Dilluns, 26 de maig de 2008
El tema de l’aigua ha generat confrontació política en el plenari a partir de dues mocions de l’oposició per deixar d’enviar aigua dels pous en vaixell i per sol•licitar la dimissió del conseller de medi ambient, Francesc Baltasar. El portaveu de CiU, Joan Aregio, ha dit que ara per ara ningú defensa l’actuació del conseller. El portaveu del PP, Alejandro Fernández, ha acusat al govern de la generalitat de generar confusió sobre el tema de la sequera. El tinent d’alcalde d’ERC, Sergi de los Rios, ha explicat que les dimissions de consellers no es poden demanar des d’un ple municipal. Les dues mocions s’han tombat amb els vots en contra del govern municipal integrat per socialistes i republicans.


Dilluns, 26 de maig de 2008
La portaveu d’Esquerra, Marina Llansana, ha proposat avui en roda de premsa posterior a la Permanent Nacional d’Esquerra ampliada amb els principals membres del partit al Govern, ‘aturar la construcció de la canonada si els informes tècnics garanteixen aigua fins al maig’.

La portaveu independentista ha manifestat que ‘en el moment en què les dades dels tècnics de l’ACA garanteixin el subministrament de l’aigua fins la posada en funcionament de la dessaladora del Prat’, prevista pel maig del 2009, ‘no tindria cap sentit extreure aigua de l’Ebre i, per tant, construir la canonada pel transvasament’.

El nivell dels embassaments de Catalunya creix un 3% en 24 hores, fins al 39%

Important increment de les reserves d'aigua. En només 24 hores, el nivell dels embassaments de Catalunya ha augmentat tres punts percentuals i se situa ara en el 39%. Són les dades més recents que ha facilitat l'Agència Catalana de l'Aigua. Aquest sensible augment es deu al fet que les últimes pluges del cap de setmana s'han concentrat a les capçaleres dels rius, especialment al Ter, el Llobregat i la Muga. De fet, l'embassament d'Oliana, a l'Alt Urgell, ha hagut d'obrir comportes perquè es trobava al 90% de la seva capacitat i ha hagut de deixar anar aigua cap al pantà de Rialb. També comencen a dessembassar els de Riba-roja i Flix, a la conca de l'Ebre, per poder rebre aigua de Mequinensa.


ALGU ENTEN AIXO
A BCN DIUEN NO I A TGNA DIUEN SI

APA NOI