dimecres, 27 de febrer de 2008

Portem uns quants dies de campanya...

Portem uns quants dies de campanya, debat inclòs, d’aquestes eleccions tant i tant apretades, segons semblen indicar els sondejos, i res no ha canviat gaire. PSOE i PP segueixen tirant-se els plats pel cap, i moltes vegades fent servir Catalunya com arma.

La veritat és que als efectes dels interessos de país, PP i PSOE, sempre han considerat a Catalunya com a camp de les seves operacions, uns, el PSOE, per que poden fer qualsevol cosa, que un bon grup de catalans els segueixen votant “per secula seculorum” i els del PP perquè de l’anticatalanisme en fan una fàbrica de vots a España. Es trist però és així. Potser cal revelar-se , però no només votant si no, sense fer tant soroll, i tant el fatxenda com els d’ERC, plantar cara definitivament a uns i altres i reclamar el dret a decidir que tenim tots els pobles, el català també. I si aquesta decisió és establir un altre relació amb España, dons fer-ho sense cap por. Però per això, el primer pas és que aquestes eleccions, el PP i el PSOE, ( al que fins i tot amb els GAL damunt de la taula vàrem donar suport) i ara així ens ho paguen, sentint que si sen volen enfotre d’algú, s’enfotin dels de casa seva, que aqui ja en tenim els “dellonses” plens. Solament un vot nacionalment compromès, pot avui, salvar Catalunya. Si després del que ens han fet tot queda igual, potser que ens ho fem mirar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Home, si en 30 anys de democràcia encara no hem resolt el fet diferencial, dificilment serem capaços de resoldre'l dins les actuals estructures de l'Estat.

Joan Aregio ha dit...

Segurament tens raó Roger, peró caldrà, si aixó segueix així, alguna cosa mes que un cop de timó.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord. Ja no ens dónen massa més opcions. I després s'espanten quan senten determinades paraules... quina colla!

Anònim ha dit...

curios avui dia de eleccions, el diari de taragona quasi sols parla del ajuntament obrar , obras, que pren partit o es casualitat

TARRAGONA | Domingo 9 de Marzo, a las 08:54:hTGN tendrá tres nuevos parkings gratuitos en las afueras de la ciudad El alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, asegura que se construirán 'en la Budallera, en el entorno del cementerio y en los alrededores del Parc del Francolí' por octavi saumellTARRAGONA | Domingo 9 de Marzo, a las 08:54:hUn jardín romano junto al Anfiteatro El espacio verde guardará una estrecha relación visual con el monumento y el Mediterráneo por carles gosálbez | El jardín romano que el Ayuntamiento construirá frente al Anfiteatro tomará cuerpo a partir de septiembre


rcm