dimecres, 6 de febrer del 2008

A l'alcalde se li acaba el "cuponet"

Disculpeu els dies sense blog, primer per motius de salut, i després per FITUR i altres temes de feina. Però per sort el món dels blogs és enorme i sempre pots entretenir-te amb altres amics que publiquen més regularment que jo.

Avui, Tarragona bull de bones noticies, acabar processos llargísims, com l’enderrocament de l’hostal del Sol, el del bloc Riba i Garcia son proves de que l’administració és lenta, però segura, com deia aquell, i que al final, tot pot aconseguir-se. Es per felicitar-nos tots. També podria ser un dia per felicitar-nos per l’enèsim anunci de l’arribada dels Mossos, tard, malament, amb promeses del tripartit, semblants a les del complexe Sant Jordi, però és igual, al final sembla que vindran. Però com sempre, en Ballesteros te que posar-hi l’agredolç, parlant de la Comissaria de Camp Clar, i dels retards de l’anterior equip de govern.

Qui deia que en Ballesteros semblava de primera comunió del bon noi que és??? Si aprofita fins de les coses bones per criticar. Que passa aquí? Es que així tapa l’inactivitat de tots aquest mesos? Que no està content de que el més comentat de la seva gestió sigui haver asfaltat la Rambla nova de Tarragona?.

Alcalde, s’està acabant el “cuponet” de inaugurar el que varen fer els altres, i de criticar el passat, potser comença a ser hora de posar-se les piles i de governar, de fer alguna cosa, si no, tot plegat quedarà com l’etapa de l’alcalde més rialler i fotogènic de Tarragona, pero res més.

Un consell gratuït. Per demostrar que governa alguna cosa, l’Alcalde Ballesteros podria, evitar el transvasament d’aigua a Barcelona, i així salvar els nostres aquifers de la salinització, i aconseguir que no ens pugin l’aigua el 12% a tots els Tarragonins. Però per això cal alguna cosa més que riure. El temps ho dirà.

4 comentaris:

feliu ha dit...

Es que ell volia la caserna als Quatre Garrofès, les Oficines de la Generalitat a la Tabacalera, ara sembla que es carregarà la zona verda de l'antiga presó, y firmarà un conveni per l'Estudi (un altre!) per la façána marítima que ells s'ha carregat. Sobre l'aigua "mutis" el "capo" Sabatè ja ha dit que cap a Barcelona en quan faci falat i d'on sigui. Despres es manifestarna contra els trasvassaments regulats. Un altre que m'ha fet riure es l'anuncia del CAP a S. Salvador quan els CAPS son cosa de la Generalitat, a part que els socialistes varen decidir en contra de tenir obert el CAP 24 hores. Aixó sí, els parkingsel doble de cars i per la rua del Carnaval el desgavell de mobilitat va ser de campionat.

Unknown ha dit...

Feliu, repassa una mica el que escrius que haig de llegir-te tres vegades si no, no t' entenc.
Amb tot i a " grosso modo" he comprès el comentari i crec que tens força raó.

mossèn ha dit...

si em pugem l'aigua ... jo ja em baixo els pantalons !!! ... curiós, però cert ... salut

Unknown ha dit...

No el conec, però en Ballesteros transmet una sensació de ser bona persona, però gent del seu equip ja no tant.

Ara bé, ser bona persona es demostra no en les paraules sinó en els fets. I han passat els 100 primers dies... Això si, en matèria cultural en preparen de grosses de cara al darrer any de mandat...