diumenge, 16 de desembre del 2007

Valoració dels 6 primers mesos

La decisió de fer un balanç de sis mesos no ha estat del meu grup CiU. Nosaltres no tenim ànim inquisidor. Però és que en aquest cas qui ha posat el termini d'aquest balanç ha estat el mateix alcalde Ballesteros quan només era un candidat. Amb l'únic objectiu de guanyar vots i sense importar-li destrossar tots els consensos treballats durant molt de temps a l'Ajuntament de Tarragona, el mateix Ballesteros va marcar els temps. És just doncs que fem balanç del que han dit, promès o fet, ells, els que tenen la responsabilitat de governar i veiem quina nota treuen en aquest hipotètic examen. i la veritat és que la nota és força decebedora, iMATGE, iMATGE, i res més, BONA CARA i res més, però anem a pams.

Les noves maneres i el talante han quedat reduïdes a amiguisme, clientelisme, i no acceptar cap proposta de la oposició, ni les fàcils, com per exemple el pacte per els equipaments que vaig proposar fa uns mesos i del que no he sabut res,això sí, ens dediquem a fer Juntes de Portaveus per explicar-nos coses de gestió que tindrien que resoldre ells sense més comèdies.
Irresponsabilitat, que vol dir fer responsables de tot als altres, als dolents, als d'abans, com si el Sr. Ballesteros, que fa 20 anys que està a l'ajuntament, arribes ara i per exemple, quedes sorprès que a l'EMT si ha de posar diners per part de l'Ajuntament. O tantes altres coses que em fan dubtar que fins ara s'hagi assabentat d'alguna cosa.

Això sí, quan moltes de les coses que han passat aquets sis mesos, son fruit de l'acció del govern anterior, llavors es produeix un silenci clamorós, com per exemple l'inici de les obres del Camp del Nàstic.
També podem parlar d'incompliments com la façana marítima, van prometre que en 6 mesos tindríem resolts tot els nostres dubtes, i francament tothom va entendre que en 6 mesos les màquines es posarien a treballar. Doncs bé han passat 6 mesos i no sabem QUiN projecte de Façana Marítima defensa el Sr.Ballesteros si el que ell mateix va votar a favor o el que volen des de Barcelona. Tampoc sabem QUAN començaran a fer alguna cosa perquè no es saben posar d'acord ni amb els polítics del seu partit. Quan el Sr.Ballesteros dona lliçons de "talante" es deu referir a fer-se fotos amb gent, perquè el que es negociar i obtenir beneficis i projectes per Tarragona res de res.

Però això no és tot, prometen transport escolar gratuït pels escolars. De moment ningú en sap res Prometen no pujar els impostos i el primer que fan es pujar brossa i aigua. La famosa gratuïtat dels quinze primers minuts de pàrquing no s'ha complert. A medi ambient i a cooperació li dediquen menys diners que abans.

També acusen a l'anterior govern de deixar les arques buides i a la primera de canvi augmenten en un 37% els sous dels regidors i doblen el sou de l'alcalde També van prometre crear àrees d'aparcament dissuasori, i van i es carreguen el pàrking de Battestini
L'Equip de govern està francament descompensat, i dona la sensació de que hi han regidors "estrella" i altres els que a penes els em sentit parlar. I quan ho fan és per dir el que li diuen que digui, algun o alguna de les que mana al PSC. I d'ERC no en parlem, semblen en aquesta festa aquell convidat de pedra, que després de (això si nombrosos, viatges) torna a casa es menja sense dir res tot allò que li posen a taula, encara que no li agradi, no sigui que li caigui un calbot, o el facin fora de la taula.

Però be aquest panorama desolador, a nosaltres el que ens fa es motiva'ns encara més per continuar apostant per polítiques en positiu per la nostra ciutat. I així ho continuarem fent en el proper plenari.

6 comentaris:

mossèn ha dit...

i quants anys l'hem de tenir sentat al "trono" al sr. fèlix ??? ... òndia ... truquem al "equipo A" ja !!! ... salut

feliu ha dit...

I que coses més greus, como després d'empassar-se el Pla Territorial, ara descobreixen que aquest Pla no té en compte la ciutat i no solventa les conexions amb l'AVE ni amb el resta del Territori. I és escandalós que despres de dir que a la façana marítima la pagaría l'Estat i que no hi calen pisos per finançar-se, surt el Joaquim Nadal i a més de dir que la façana tindrà que autofinançar-se (amb pisos), no té ni idea de quan es començarà, peró aixó sí, "que no estan quiets"!!. Bueno doncs que es prenguin un café.
M'agradat el teu blog, perqué al Diari no et van posar ni cuatr ratlles, deu cosa de la costra...

Oriol ha dit...

Fer política de cara a la galeria. Això és al que ens tenen acostumats els regidors del nou equip de govern amb només sis mesos de mandat.

Se suposa que amb el senyor Ballesteros entravem en una nova època, un canvi que feia falta, noves maneres de fer,algu ha notat algo? El que ens hem trobat de momen és el que tu mateix dius, promeses incomplertes, pujades d'impostos i brutals pujades de salaris del 37%.

De moment l'únic canvi que ha notat la ciutat ha estat a nivell econòmic, nosaltres paguem més impostos, i l'alcalde passa de 33.000 a 75.000 euros anuals.

feliu ha dit...

Que pasa amb la legalidad dels "lots de nadal" de l'Ajuntament.
Ballesteros ha dit que el 2008 tindran els estudiants el bus gratis, cal preguntar si serà a base de més deficit (pagat tots) o estalvi de despeses.

feliu ha dit...

l'Alcalde s'ha compromès a qie l'any 2008 els estudianst tindran el bus gratuït, seria bó ens diguès en que ho finançarà, en més deficit o amb reducció despesses?.

Anònim ha dit...

Van guanyar les eleccions, però jo de tu seguiria resant perquè segueixin així i les perdin d'aquí ben poc. Almenys, perquè la capital més "catalana" fins el maig passat, deixi d'acusar una mala gestió.

Aregio, endavant amb la feina, i que passis unes bones festes de Nadal!