dimecres, 10 d’octubre del 2007

ALS JUTJATS

En resposta a les declaracions de la Portaveu de l’equip de govern, dient que em vol portar als jutjats, us he de dir que em sembla perfecte que els serveis jurídics perdin el temps en presentar una querella contra un regidor d’aquest Ajuntament. Em sembla perfecte perquè demostra el tipus de “formes i talante” d’aquest Ajuntament. Unes “noves formes i un nou tarannà” molt ben representant per la senyora Floria que a les primers de canvi perd els papers i ja comença a judicialitzar la vida municipal. Només ha trigat 100 dies en portar al Cap de l’oposició al jutjat!

Evidentment ja els dic ara que nosaltres no hem obert cap correspondència privada, però que si la senyora Floria considera oportú dedicar recursos públics (tot un servei jurídic de l’Ajuntament) a averiguar-ho, allà ella. Ens semblaria molt més intel•ligent que aquestos mateixos serveis jurídics dediquessin el seu temps a presentar un recurs davant del Tribunal Contenciós-Administratiu, per recuperar els 54.000 Euros que va costar el Logo, que segons ella, diu, era un plagi.

Respecte al fet que la targeta del senyor Cuadrado fos una targeta de Teletac, només vull recordar que el propi alcalde va dir al Plenari que ni ell ni el seu xofer tenien targetes de Teletac, que pagaven de la seva butxaca els peatges i la gasolina que desprès es feien reemborsar. Concretament va dir que ells no feien “caritat”. Evidentment l’alcalde pot fer el que vulgui amb les despeses de representació que, sens dubte, té. Però no entenem que si ell no té Teletac, perquè l’ha de tenir el seu Cap de gabinet. O bé l’alcalde menteix, o bé els seus col•laboradors no el tenen ben informat.

Nosaltres no qüestionem l’ús d’una targeta de crèdit, Teletac o no, nosaltres posem de manifest que quan vàrem preguntar si els càrrecs de confiança tenien targetes de crèdit (la targeta Teletac és una targeta de crèdit), ens van respondre que no, quan això no és veritat.

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Un error, un greu error presentar en public als mitjans còpia de correspondència d'un altre. I segurament un delicte. La llei preveu que no cal denuncia quan l'autor és autoritat. El fiscal pot actuar.
Sincerament no m'esperava aquesta actuació d'algú que m'ha merescut sempre un gran respecte. Estic segur que hem comes i cometrem errors polítics legitimament criticables, desde el govern,però no aixì.

Anònim ha dit...

Senyor Pau Pèrez, les caixes no acostumem a remetre cartes, son fulletons on informen al titular del compte que tè a seva disposició la targeta. Amés si la tarjeta anava dirigida l'Ajuntament, no hi veig cap intromissió per part d'un regidor municipal de l'oposició que està precisament per controlar al govern municipal que al dia abans havia negat el fet. O que es el que es vol amagar?.

Anònim ha dit...

Aregio, la Bego t'acusa de calumnies, com no puc entrar al "seus comentaris", t'hp dic a tú, on es la calumnia?, tenien o no tenien els càrrecs de confiança targetes de crèdit, SI, dons no es calumnia teva, es prevaricació del Alcalde (mentir saben que es cert). Diu que vas obrir correspondencia privada, desde quan es corresponencia privada la dirigida a l'Ajuntament QUE SOM TOTS, com pot l'oposició fer una labor de control, si inmeditament son amenaçats de portar-lo al jutjat. Primer que s'esbrini si hi ha o no targetes de crèdit, quins usos tenen, qui controla la despesa i a quin departament si càrrega.

Joan Aregio ha dit...

Hola Pau,

moltes gràcies per entrar al meu blog, ja saps que t'aprecio molt i et pots imaginar que respecto molt la teva opinió. Dit això vull tornar a dir que jo he anat de cara en aquest tema. No he filtrat res, senzillament he obtingut una prova amb la que es demostra que un carrec de confiança, que al mateix temps és secretari d'organització del PSC a Tarragona, té una targeta de crèdit -que el Teletac també és targeta de crèdit- a càrrec de l'Ajuntament. Pau, jo entenc que l'alcalde tingui un teletac o dos si vol. El que no estic d'acord és que quan jo demano en el plenari una explicació, em deixi anar un discurset sobre la seva honradesa, de la que jo no tinc cap dubte, i em digui que ell es paga l'autopista de la seva butxaca, mentre tinc la prova de que el seu cap de gabinet ha, com a mínim, solicitat una targeta de crèdit.Peruqè a veure si ens entenem, la Caixa de Tarragona no envia al senyor Cuadrado una Targeta per que sí. Només em queixo de que publicament s'ha faltat a la veritat.

Si creieu que jo he obert correspondència privada aneu ben errats, però de tota maner el que és trist és que s'amageu darrera de fiscals i codis penals, quan jo l'únic que he fet és demanar unes explicacions en el plenari i demostrar desprès que m'heu enganyat a mi i a la ciutat de Tarragona.

No tinc cap por i podeu fer el que volgueu, però tu que em coneixes bé, saps que la política no es fa als jutjats.

Bé, Pau, lo dicho, que ja som grandets tots, i tu i jo més que ningú!!!!!

Anònim ha dit...

És ben curiós. Pel matí, a la tertúlia de Tarragona Ràdio, abans de que el Joan Aregio faci la roda de premsa famosa de la tarjeta de crèdit, la Begoña en un rampell d'aquests que té i que la portaran a la perdició, acusa al Joan de judicialitzar la vida pólitica. Dues hores després convoca roda de premsa per dir que portaran el Joan als jutjats. En què quedem?? Aquest és el nou "talante" ??Aquestes són les noves formes ??
Però si al final de tot plegat la veritable qüestió greu és que l'Alcalde es deixi enganyar pels seus i menteixi al plenari municipal !!(per cert, segons el Carles Castillo, el Plenari Municipal és un fangar).
Tranquilitzin-se senyors socialistes, que la legislatura dura 4 anys!

Anònim ha dit...

El senyor Aregio, primer va preguntar, l'altra va mentir, pensan que no es notaría, l'endemà se li descobreix la veritat i queda al descobert. Que es més important descubrir una mentira del Alcalde i/o dels seus regidors o el que un cap de l'oposició llegeixi un paper de l'Ajuntament

Anònim ha dit...

a la refranera "Bego" : se coge antes a un mentiroso que a un cojo".

Salvador Guinart ha dit...

Nen, marxo de la casa gran, i això es desmadra...

Quina llàstima!

Salutacions cordials.

Anònim ha dit...

Pau Pérez, primer monteu tanganes al Fortí i després dieu mentides. El vell socialisme de tota la vida!

Enhorabona Joan pel marcatge a l'home, que no creguin que ens deixarem amedrentar. No els en deixeu passar ni una, son un bluff i ja es va veient.

Anònim ha dit...

Molt bé Joan, ja és hora que algú comenci a desmascarar aquests personantges. Els sempre han criticat l'anterior govern, i CiU ho ha de fer amb contundència i sobre tot, amb proves. Jo vaig escoltar el ple, i és cert, l'alcalde va dir que no tenien cap tarja, és més, va dir que per no tenir no tenien ni teletac. L'alcalde menteix descaradament, o no s'entera de res.Més bé en crec el primer

Anònim ha dit...

No entenc res. Quina importancia te tot això que comenteu? Voleu dir que no cal que tots plegats us poseu a treballar i deixeu d'una vegada de dir tonteries que no porten a cap lloc.

Anònim ha dit...

La Bego et demana et disculpis, aquesta tia no sé que s'ha cregut, menteix l'Alcalde a TOTS EL CIUTADANS EN UN PLENARI, s'el descobreix i la bocamoll de la Bego te la barra de demanar et disculpis. Crec que un cap de l'oposició pot fer públic un paper d'un banc dirigit a l'Ajuntament. No afluxis i demana responsabilitats políticas i al jutjat si et fan falsses acusacions.

Anònim ha dit...

Pau o Pablo Pérez, como regidor d'Hisenda sabias perfectamente que tipo de targeta és, de quien es la cuenta y tambien sbes por tu oficio que los bancos mandan la documentación al titular de la cuenta y no al usuario de la targeta, o sea que ese la correspondencia de ese "altre", no es Gustavo ES L'AJUNTAMENT y por tanto todo aquel que forme l'AJUNTAMENT creo que tiene derecho a conocer esos papeles. O es que amparados en un sobre cerrado alguine cree que ya puede MENTIR A TODO UN PLENO MUNICIPAL?. bienvenido a la verdad.

Anònim ha dit...

Tienes razón Anónimo 21:33. Todo esto solamente sirve para entretener a los medios de comunicación. ¿Cuándo empezáis la oposición de verdad? Los ciudadanos y ciudadanas de Tarragona os lo agradecerán

Oscar Ramírez ha dit...

Nen, marxa el Salvi de la casa gran, i això es desmadra...

Quina llàstima!

Com ha canviat la cosa i la casa.

sdas ha dit...

El que hauria de fer el govern PSC-ERC és treballar per la ciutat i deixar de posar denuncies a l'oposició i de criticar tant. Però aquest és l'estil socialista, cacerolada, crits, amenaçes... tota distracció és bona per tal de no parlar dels problemes de la ciutat. Per cert, heu vist la nova autopista que han fet a la Rambla?

Anònim ha dit...

Aregio has mentido: en la transcripción del pleno, el Alcalde no dice lo que tu "has odio" has mentido y usado la mentira como arma política.

Además como ciudadano debes conocer las leyes y en este proceso os habéis saltado varias.

Por si acaso aquí va la transcripción:

"L’alcalde explica que ha demanat la informació respecte de si algun càrrec de confiança té targetes de crèdit. La resposta és que cap càrrec de confiança d’aquest Ajuntament no en té, de targeta de crèdit. Més encara: l’alcalde de Tarragona ha rebutjat explícitament la possibilitat de tenir targeta a nom de l’Ajuntament, que li van oferir ja des del primer mes.

Per tant, l’alcalde de Tarragona, repeteix, no té targeta a càrrec de l’Ajuntament. A més a més d’això, també assenyala que tant els xòfers de l’Alcaldia com l’alcalde mateix, per no tenir el teletac contractat des de l’origen, pagaven els tiquets de l’autopista amb les seves targetes particulars, els imports dels quals després, evidentment, cobraven, ja que en cap cas, segons diu, no pretenien de fer una aportació altruista a la ciutat. Ara, però, ja disposen d’aquesta targeta teletac, la qual es carrega en un compte especialment habilitat a fi que tothom pugui controlar el que l’alcalde i la resta de consellers gasten en els peatges de les autopistes.

Conclou dient que, amb tot el que acaba d’explicar, no cal esperar al proper plenari la resposta a la seva pregunta, que queda íntegrament i sobradament contestada"

Y un teletac no es tarjeta de crédito, hablemos con propiedad.

El Capità Tarragona ha dit...

És motl fàcil fer acusacions desde l'anonimat, no creieu?

sigueu valents/valentes!

No crec que mostrar un document de l'Ajuntament siugi delicte... o es que vivim en un règim dictatorial?

Endavant joan!!

Anònim ha dit...

El que passa és que tots els socialistes estan nerviosos perquè els estan pillant en tot...

Primer la caguen eliminant les zones blaves
Després triga tres mesos en publicar le patrimoni
Deasprés la Coloma fa la cagada més gran del món i ensorra les festes de Santa Tecla
El dissabte passat meembres del seu partit encapçalant els actes al fortí
Ara la targeta...

Que serà el següent???

Jo espero que el Grup Municipal de CiU continui fent seva tasca, que es controlar al govern.

Ara be, no em negareu que el cap de gabinet i secretari d'organització del PSC tingui un teletac a carrec de les arques públiques es lleig...

Anònim ha dit...

Joan,

no li sembla increible que per promocionar la cultura Tarragonina es desplacin més polítics que escriptors de Tarragona a Frankfurt??

Fullejant els diaris veies de tot menys escriptors...

A aquesta gent els hi agrada mnés una foto que a la Floria dir refrans...

Anònim ha dit...

Anònim, com ho has fet per tenir la transcripció del plenari?? Si triguen almenys 2 setmanes!!
O és que ets Anònim Pasca, o Anònim Bego, o Anònim Gustavo??

Anònim ha dit...

Completament d'acord amb l'últmi anònim!!

jo aposto per un Anònim Bego o un Anònim Gustavo... No oblidem que ells, si volen, podrien modificar la transcripció i ferse-la a mida!!

Anònim ha dit...

Fer a mida una transcripció del Plenari?

Voleu dir que no us aneu de mares?

Siguem més seriosos, si us plau

Francesc Robert ha dit...

No se'n pot treure aigua clara dels socialistes. Penseu q ells sempre són nobles i mai corruptes. Els millors anys de corrupció española els hem tingut amb ells al govern. No vull ni pensar com deuen col·locar al personal en llocs de treball. Suposo que a dit o demanant el carnet. Què penseu?

Salvador Guinart ha dit...

RESPOSTA A L'ALEX.

Sobre el que dius de l'autopista de la Rambla Nova... si, d'acord, però aquesta és GRATIS!!!. Es que ens queixem per tot!!! ;-D

Anònim ha dit...

Ja estic aqui!

Es diu... s'explica... es comenta... que...

Unknown ha dit...

Talante? Jjajajajaj

Anònim ha dit...

Ud. que se queja de judicializar un comentario equivocado no hace mucho opinaba lo contrario y en algunos d elos ultimos plenos no vacilo en buscar alianzas para una pregunta sobre "prevaricacion" presunta.
por cierto el leer corrspondencia ajena tienes un nombre y una calificacion penal
¿quiza ud. que nunca ejercio de abogado no lo sepa
Ha cada ..... le llega su San Martin
en el pecado la penintencia