dissabte, 31 de juliol del 2010

Mentides polítiques

Existeix una tipologia de politics que segueixen pensant que els ciutadans no s’enteren de res, i per tant, amb tres frases i dos paraules poden disfressar la realitat.

El Sr. Ballesteros i el Sr. de los Rios, es a dir, el PSC-PSOE i ERC es dediquen ara a dir que la culpa de que Tarragona hagi estat agredida i s’hagin oblidat les seves al·legacions per culpa de la Llei de vegueries, és de CiU!!!

Com diu la dita popular “Si em punxen, no em treuen sang !!!”

La seva incapacitat, la del Sr. Ballesteros i la del Sr. de los Rios, per fer respectar la voluntat de la ciutat és monumental. I davant això no se’ls acudeix altra cosa que culpar de totes les desgràcies d’aquesta llei al partit que ha votat en contra, es a dir a CiU.

Aquesta és la manera de fer política del Sr. Ballesteros... Quina Vergonya!!

És el seu partit (PSC-PSOE) qui ha passat olímpicament de la seva opinió i de l’opinió de Tarragona.

És el Sr. Ballesteros qui no pinta res al seu partit.

És el Sr. Ballesteros qui va dir a les escales de la Catedral “ni un pas enrere”.

És el Sr. Ballesteros Alcalde de Tarragona qui te el dubtós honor de ser l’Alcalde que ha perdut la capitalitat.

És el Sr. Ballesteros el que s’ha plegat als interessos del (PSC-PSOE) posant-los per davant de Tarragona.

És el Sr. de los Rios qui va votar a Tarragona una cosa i a Barcelona una altra.

És el tripartit qui ha aprovat aquesta agressió a Tarragona.

En definitiva, són els partits del Sr. Ballesteros i del Sr. de los Rios qui han fet aquest atac frontal a la nostra capitalitat ara ja perduda.

CiU va demanar la retirada de la Llei tant a Tarragona com al Parlament, i va ser el Sr. Ballesteros i el Sr. de los Rios qui van impedir que aquestes votacions s’aprovessin.

A CiU, tots els nostres diputats hem votat en contra d’aquesta Llei, i en canvi el Sr. de los Rios, ERC i el PSC-PSOE del Sr. Ballesteros han votat a favor.

Aquesta és la realitat, l’única realitat. Així que per favor, Sr. Ballesteros, Sr. de los Rios, no intentin confondre als ciutadans, donin la cara, i assumeixin les conseqüències del que han fet. Dimiteixin siusplau.